KPSS Başvuru Ücreti Rezaleti
-
hangi oturumlara girmek zorundayiz. istatistik, ceko, kamu yonetimi vs girecek miyiz ?
-
Öylemi olur böyle mi olur demek yerine keşke sınava gircek olan bütün iibf liler örgütlenip meydanlara çıksak
-
Geçen sene 165 lira olan sınavın hangi maliyeti arttı acaba 420 lira olacak kadar merak ediyorum.
-
@ilanbekleyenadam sayıştay yds kaymakamlık vs hepsini kattı işte içine
-
@SH5826 bazı kurumlar için yine YDS'ye girmek zorunda ama dili öğrendiyse öder diye düşünüldü herhalde.
-
5 tl de basvuru ucreti varmis :)))))
-
@impressiveunit hem kpss hem yds ye giren biri için yaptığım hesapta 500 tl oluyor o da kafa kafaya geliyor.ösym hesaplayıp biçmiş sanki herkes sayıştay kaymakamlık vs girecek gibi düşünmüş
-
Biri beni silksin. Silkin beni kendime geleyim. Yok mu beni silken
-
Yani diyolar ki gidin özel sektöre.
-
@issiz O 5 TL olan ücret internetten başvurmayıp sınav başvuru merkezlerinden başvuracaklar için. Daha önce başvuru merkezinden herhangi bir sınava başvurduysanız internetten başvurup o parayı ödemezsiniz.
-
İİBF çatısını bölmeye çalışıyor olabilirler mi? Hukuk,iktisat,maliye,muhasebe dışında herkes kendi bölümünün oturumuna girsin şeklinde bir yönlendirme. Mesela ben kamu yönetimi mezunuyum, yeni puan türlerinin hiçbirinde kamunun yanında ulis, çeko veya işletme yok.
Tabi ki alımlardaki sgk nın ağırlığını düşününce çekodan vazgeçmek zor görünüyor. Ama ben işletme istatistik ve ulisi eledim sanırım. -
@SH5826 herkes sayıştay kaymakamlık vs girebilecekse eyvallah ama 460 kişi çağıracaksalar bir anlam ifade etmiyor.
-
Mecburen tüm oturumlara gircez her kurum farklı puan istiyor
-
Arkadaşlar bu sayştay kaymakalım olayı nedir? 420 lirayı verip onlarada mı girebiliyoruz? Ki belki ben girmeyecem o sınavlara, ayrıca bu ücretleri kesinlikle protesto etmeliyiz bu ösym bize kazık kazık sorular soruyur ama kendilerinin ülkede ki gelir durumundan haberleri yok, bu sınava girenlerin %95 işssiz ne demek 420 lira böyle kansızlık olur mu? Bence en kısa zmnda en iyi şekilde örgütlenip bunlara bi geri adım attırmalıyız. Ygs gbi fln sonunda kesin sonuç alacağını iyi bi yere yerleşeceğini bilesen de yine yatırsan, bnm 90-95kpss 70-75 yds ile 2-3 yıldır atanamayan insanlar tanıyorum, dipsiz kuyu bi sınav için 420 tl nedir. Bugün genç işsizlik oranının %22 olduğu söyleniyor, bn özel sektör de istihdam edilebiliyor olsam manyakmıyım buralarda yırtıyım kendimi. PROTESTO ÖRGÜTLENME ŞART.
-
Twitter a gelin gundemdeyiz #ÖğrencilerSömürülüyor
-
sınav ücreti dolara mı endeksli bu nasıl ücret anasını satim.
-
Bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni osym Allah belanı versin osym !!!
-
@iyimser16 kesinlikle katılıyorum kardeşim somut bir tepki gösterilmesi gerekiyor
-
Hala mantıklı açıklama peşinde olanlar var. Vay efendim neymis sayistay sınav ucreti almayabilirmiş kaymakamlik sinavi da ucretsiz olacakmis da belki ondan boyle boylemis daha ileri gidip kurum sınavları olmayacak ondan böyle olmuş olabilir diyenler. ARKADAŞLAR KENDİNİZE GELİN BÖYLE BİR AÇIKLAMA MI VAR? NEDEN ELEMENT UYDURUYORSUNUZ ACABA?
-
@bunebicimhikaye valla onu diyen insanın aklından şüphe ederim, belki girmeyecem arkadaş kaymakamlık sınavına bnm ztn Allah"tan başka kimsem yok 95 de alsam bu devlet kimsesizi kaymakam mı yapar, sayıştay denetçisi mi yapar, işte fetö denen hain köpeklerin bombası patladı kimlerin nasıl oralara girdiğini gördük, hakeden değil soru çalan haramzade köpekler girmiş, şimdi de belki soru çalmıyorlar ama dayısı olanlar kesin giriyor oralara garibanda haa bidaha haa belki şimdi olur diye yırtıyor kendini.