Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@teftiş açılış bilançosu yoktuki. Açılış kaydı vardı o da yevmiye zaten. Ben mi yanlış hatırlıyorum.
-
@vmy Evet, yoktu. Sermaye taahhüdünün yerine getirilmesi vardı ve o da yevmiye kaydıydı.
-
Ne zaman aciklanir sona geldik mi artik 1.5 ay gecti sanırım
-
Pardon arkadaşlar,ben sgk teftiş yerine buraya yazmışım
-
-
@Mimar inşallah bir heyecanla bekliyoruz
-
arkadaşlar başkana twitterdan bu hafta açıklanma ihtimalinin olup olmadığını sorar mısınız birden fazla kişi yazınca genelde cevap yazıyor kendisi bu hafta açıklanmıcaksa boşuna umutlanmayalım.
-
Ben Başkan beye yazdım lakin cevap alamadım. Yazan sayımız çok olursa Başkan genelde dönüyor.
-
Geçen yıl 5-6 Aralık'ta olan sınav 21 ocakta açıklandı. Ortalama 45 gün sonra. Bu yılda ayın onbeşinden sonra bekleyebiliriz bence.
-
geçen sene 2000 kişi çağrıldı sınava bu sene 1500 kişi twitterdan baskı yaparsak bu hafta açıklanır belki
-
Kurum o konuda gerekli çabukluğu gösteriyor zaten. Başkan beye güzel bir üslupla sorduğumuz zaman dönüş yapıyor. En azından ortalama bi süre öğrenebilirsek ona göre beklerdik.
-
Son bir haftadır çarşamba günü açıklanir diye tahmin ediyordum.Bence bugün aciklanicak:))
-
ben de bu hafta açıklanmasını bekliyorum. başkana twitterdan yazdım ama cevap gelmedi bugün bi kaç kişi daha sorarsa belki bi cevap alabiliriz.
-
@teftiş zannetmem kardeşim. Çünkü Başkan bey açıklanmadan 2-3 gün öncesinden okumalar bitmiştir vs gibisinden yazıyor. Açıklanacağı günde bugün sisteme girilecektir yazıyor genelde.
-
@ali-lukunku ben de yazdım kardeşim ama cevap alamadım.
-
En son vmy sınav surecine göre ya bu hafta yada en geç haftaya sonuçlar açıklanmalı.
-
bugün başkana twit atan oldu mu arkadaşlar resmen ölüm sessizliği var geçen sene 1 ay olmadan millet gün sayıyordu sonuç bekleyenler biraz canlanın yaw
-
@ali-lukunku na yapalim kardesim beklioruz iste zaten anca biticek surecte bi sapma yokki
-
@ali-lukunku ben attim cevap yok
-
Haftaya kaldı sanırım Hüseyin Bey'den ses seda yok.