Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@emel @Fişek-MORGEN hocam bddk da ingilizce çok büyük bi faktör. Özellikle vmy çok beklenen bir sınav olması işleri değiştiriyor ben açıklanan mülakatlar'la 82. kürsüler'le kapatacagini düşünüyorum.
-
@atiba inşallah dediği gibi olur puan 82.34 inşallah girebilirz
-
@Lex-fori inş hocam sıralama kaç
-
@atiba İngilizce bir faktör kesinlikle evet ama başvuru kısmında çok büyük bir faktör değildi bence çünkü İngilizce konusunda biraz tolerans var denildiği için BDDK sınavında çoğu dili olmayan arkadaş eminim ki sınava başvurmuştur ama sınavda tabi ki çok büyük bir faktör ingilizce eminim ki çok girmeyen arkadaş olacaktır..bana da açıkçası 83 84 arası kapatacak gibi geliyor tabi açıklanacak mülakatlara da bağlı..
-
@emel 83 84 bana çok geldi benim puanım 84.01 sıralama 1467 falandı galiba. ben 2000 lere kadar sarkar diye düşünüyorum. 83 e kesin iner gibi ama 83 ve 82 arasını açıklanan mülakatlar belli eder gibi.
-
83.13 ile bekliyorum. İnşallah gelir de girebilirim.
-
arkadaşlar herkes puan konuşuyor ama 82 alan adam klasik sınavda başarısız olur. zaten bilseydin 90 alırdın bilememişsin ki 82 almışsın. test olsa derim eyvallah şansın var ama klasik sınavda öyle olmaz o işler.
-
@angelito sen mi veriyorsun onun kararını belki sınavda şansı yaver gitmedi belki B si çok iyi değil alanı çok iyi sana mi kaldı o kazanamaz bu kazanamaz demek..
-
@atiba istersen 75 rekat namaz kıl. bildiğin kadar yaparsın.
edit: herkes eksi vermiş. hepiniz kaybedeceksiniz fakirler! siz mi kazanacaksınız. madem çok biliyordunuz neden 83 84 85 aldınız ahahhaaa
-
@angelito Namazı ne karıştırıyorsun arkadaşım boşver sen işine bak.
-
@angelito sendeki bu zihniyetle hiçbir şey olmaz ilk önce bu zihniyetini değiştirmen gerek.
-
@angelito al işte.kpss ile bu sınav arasında tam 1 yıl var adam doktora yapmıştır 82 puanın üzerine. Geçen yıl 356 kişinin kazandığı yazılı sınavda mülakata kalanlardan birisi arkadaşımdi puanı 82.6ydi. Senin mantığına göre bu arkadaşın kazanamamasi lazımdı.
-
beyler şaka maka biraz latife yaptım. demek istediğim o ki; iyi çalışın klasik sınav sistemine. gümrük teftişe girdim yapamadım. vergi, yeterlilikten dolayı pek tercihim değil sgk denetmenliğin yanında. ama yine de başvuracağım. hepimize kolay gelsin. puan çok önemli değil ama klasik tarzı özümsemek lazım.
-
@atiba hocam bu hangi ouan türündeki sıralamanız
-
@niloya 2016 hocam
-
@atiba sizin p40 sanırım 84.01 benim de p40 84.56 1278 sanırım yarım puanda yaklaşık 200 kişi oynuyor ben 83-84 arası kapatma tahminim dedim çünkü yanlış bilmiyorsam geçen sene 2000 çağırıyordu bu sene 1500 ikincisi 3 puan türü var benim o üç puan türü birbirine çok yakın değil açıkçası eğer çoğu insanın yakınsa sapma çok olmaz ama en önemlisi güzel meslek geçen sene yerleşen arkadaşlar çok olsa bile bu sınavı kaçırmazlar diye tahmin ediyorum umarım ben yanılırım 81 82 lere kadar düşer
-
@emel evet haklısınız aslında puanda yığılma çok meslek güzel 3 puan türü de var ama geçen sene de 800 falan sekmişti ben bu senede 500 bekliyorum en azından bakalım hayırlısı.
-
@atiba evet siz de haklısınız sekme olacağına ben de inanıyorum kesinlikle mülakatların etkisi olacak evet ama bence en önemli sekme bütün sene bir belirsizlikle ilan bekleyipte 5-10 kişilik sınavlara çalıştıktan sonra beklenen ilanların şimdi gelipte çalışacak gücümüzün kalmaması eminim ki daha büyük bir sekme yaratacak dediğiniz gibi umarım hayırlısı olur..
-
@emel son bi gayret diyeceğiz artık 2 ay çok iyi bir süre inşallah mülakatı kazandığımızin haberlerini paylaşırız burda Allah herkese kolaylık versin.
-
Hadi insallah