Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@Obra aynen yalan olacaktı puanlar
-
P40 83.4 sıralama 1800lerde ya sınırdan girerim ya sınırdan kaçırırım mülakatların açılmasına bağlı biraz da.. Hakkımızda hayırlısı tahminim 83 küsürde kalacağı yönünde
-
Geçen sene 400 kişi 81 ile kapatmış ben bu sene 82 taş çatlasa 83 ile kapatır diye düşünüyorum. 80 üstü herkes başvursun bence müfettişlik diye, yazılı sınav diye başvurmayanda olacaktır. Guy ile dipdibe olduğu için başvurmayan da olacaktır.
Şu muy ile duy sınavlarıda gelsin artık ya!!
-
@paretowilfredo hocam bu süreçte guy kpss vmy nasıl bir çalışma önerirsiniz. ben 3 yıldır vmy hayali kurdum.tabiki bunların içinde öncelik vmy ama nasıl yetişeceğim.bir motivasyon bir şey:(
-
@totti hocam 2015 mi 2016 mı
-
Arkadaşlar hepimize hayırlı olsun. Çok beklediğim bir sınavdı. 84 le başvuru yapıcam. Mayıs 14 ten sonra güzel bi tempo bizleri bekliyor. Ama kesin girecekler için Vmy hazırlanmak zaten kpss ve guy için yeterli olur diye düşünüyorum 2 kötü yanı var bence 1. kpss den biraz önce çeko ve b çalışmak daha zor olcak. 2. ise ramazana denk gelmiş olması gönül isterdi ki haziran sonunda ramazandan sonra olsun. Sınava katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum şimdiden. SInava da kesinlikle 84 altı başvurmasın demek terbiyesizlik 80 üstü herkesin şansı yüksek ben 82.5 falan tahmin ediyorum. tabi bekleyen mülakatlar açıklanırsa daha da değişebilir Allah yardımcımız olsun
-
@hope aynı durumdayım hayallerimiz vmy ama işssizlik telaşı guyu da korkutuyor @paretowilfredo bize bir motivasyon bir çare üstadım.
-
İçerisinde puan tahmini olan yorumları eksileme harekatı burada da devam ediyor ilan gelseydi de her şey netleşseydi.
-
@niloya 2016 . 2015te puanlar biraz daha düşük sanırım.
-
@totti hocam p57 ile p 40 sıralaması arasında epey fark olmuş kafam karıştı benim 83.6 sıralamam 1173 tam seviniyordum sizin iletiyi gördüm:) inşallah iner yine 81 lere.sağolun
-
P40 puanım 85 sıralama 1022 ile başvurucam. .mayista ales ile tempo başlıyor .herkese kolay gelsin
-
geldi gönlümün efendisi.sınavın ramazanda olması kötü olmus tabi bunada şükür
-
2015'te 87,4 p54 puanı ile sıralama 515 gelmiş. 2016'da ise 86,5 ile sıralama 302 gelmiş.
2015'te 87,1 p57 puanı ile sıralama 544 gelmiş. 2016'da ise 88,7 ile sıralama 165 gelmiş.
2015'te 86,7 p40 puanı ile sıralama 612 gelmiş. 2016'da ise 89,8 ile sıralama 152 gelmiş.p40 orantılı fakat p54 ve p57 puan türlerinde 2016 yılında daha az yığılma var, ben puanların çok da yüksek seyretmeyeceğini düşünüyorum bu sene.
-
@niloya hocam sizin puanlar 2015 mi ben anlamadım
-
@kombassankoma sgk denetmenliğini tam tutturan arkadaş vardı vmy için 82.03 falan o civarda kapatacak diyordu. Bide sgk denetmenlik açıklansa....
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar.
-
Daha önce bu sınava giren tecrübeli arkadaşlar bilgilendirse ilk kez girecekleri.Nasıl bir çalışma yapmalıyız.Nerelerden çalışmalıyız ?
-
@hope dostum tempoyu hic bozmadan devam etmek lazim. Kpss den atlatip ayni hizla klasige yonelik calismalarla devam etmek lazim.
-
@totti yok hocam 2016 valla bende anlamadım
-
Sgk Teftiş ile birlikte beklediğim hedef sınavlardan birisiydi.. Olumsuz yani ise bakanlığın koskoca sonbahar-kış dönemi ilana çıkmayıp , kpss sınavının hemen evveli ile hemen sonrasına sınavlar açarak bizleri adeta kıskaca almış olmasıdır. Yoğun bir çalışma dönemi bizleri bekliyor. Çok bekledik,çok çile çektik bu yolda. Tünelin sonuna geldik artık, ışık belirdi dostlar. Hakedenin kazanması dileğiyle Allah yar ve yardımcımız olsun..