Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Arkadaslar herkese hayırlı olsun . Ben bu başvurudan sonra çıkan belgeyi kayıt etmedim yani indirmedim çıktı almak icin sonucu bekliyordum. Şimdi resmi acıklamadan sonra indirme şansım olur değil mi bilen arkadaslar bilgilendirirse sevinirim
-
-
@ksavdliybncıkymk Var tabiki istediğin zaman alirsin ben de az önce cebe indirdim
-
@issizadam benim de 82.89
-
@ParadoX hocam vdk nın sitesinden mi griyoruz bize ait başvuru nymarasıyla bulamadım da teşekkürler cevap için
-
@vmy Hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman
-
@issizadam hepimize üstad
-
@ParadoX buldum hocam simdi teşekkürler tekrardan
-
.................
-
ARKADAŞLAR ANADOLUJET UÇAK KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN ANNELER GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA YAPMIŞ ÇOK UCUZA GİDİYOR
-
@Fişek-MORGEN Ayranimiz yok içmeye hocam, yürüye yürüye yavaş yavas gideriz biz
-
@ParadoX hocam biz de yürüme ekibine giremedik fakat yardımımız olsun dedik
-
Selamlar arkadaşlar listeye girene de girmeyene de hayırlı olsun... Iki sorum olacak sizlere müsadenizle: ilki referans kısmı sırf dolu olmalı diye isimler yazdım. Bunun menfi etkisi olur mu ikincisi muhasebesi orta seviye biri olarak sınava kadar yazılıya yetecek seviyeye getirebilir miyim? Bir de galiba misafirhanede kalma gibi olanağımız yokmus. Yanlışsam düzeltin lütfen
-
@Fişek-MORGEN O da olur hocam benim sikmayasın canını herseyin en hayırlısını diliyorum rabbimden. Biz de boşuna yuruyecez ya bakalım hayırlısı Allahtan
-
Liste şeklinde bi açıklama var mı yoksa sadece başkanı açıkladığı bilgi mi?
-
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun, kalacak yer meselesinde tavsiyesi olan var mı? Uygun fiyatlı temiz düzgün bi otel veya misafirhane
-
@mehmedoglu Beşevler'de Turizm Otelciliğin uygulama oteli vardı duruyorsa kardeşim. Öğretmenevi var Beştepe'de. Merkezde mantıklı ihtimaller bunlar.
-
@Harun-Resid Tek eldeki twit var kardeşim. Liste puan için değil de sanırım giriş yerleri listesi olarak yayımlanır.
-
@paretowilfredo pareto sorumu yinelemek istiyorum çünkü bazıları 2735. Kişinin puanı 82.64 diyor bazıları ise 1500. Kişinin senin net bilgin var mı
-
@vmy 2735 kişi başvurmuş 1500.puanı 82,640 zaten son başvuranlar 2650. Başvuruyu yaptım diyorlardı ya bide benim puanım 82,667 sıralamam 2355 ay niye bu kadar uzattım inan işte