Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Çalışma metodu ilk mesaja eklendi arkadaslar.
-
hayalimdeki ilana pel pel bakıyorum resmen. 82.9 ile bi umut diyorum. önümüzdeki maçlara bakcaz artik. Allah'tan umut kesilmez.
-
hadi bakalım geçen sene mülakatta elendik bu sene gol olacak inşallah.
-
çok güzel oldu
-
@paretowilfredo kardeşim kurum 2017 yi bu sınavla kapatırlar mı öngörün nedir?yani başka alım olur mu KPSS sonrası ?
-
@Hipokrat kardesim 300 luk alimi doldurmayabilirler yine ve ihtiyac hasil olursa surecin ilerleyisine gore yilsonu gelecek.yilbasi gibi bir sinav daha olabilir bence.
-
Sonradan gelen ilanlarin sinavlari insallah ayni gune denk gelmez
-
@paretowilfredo kardeşim kafama bisey takıldı. sınav 3 4 haziran da. ondan önce referandum olacak ve evet çıkarsa hatırı sayılır değişiklikler olacak hukukta. Sence kurum değişiklikleri baz alır mi ? yoksa aynı konulardan mi gireriz?
-
Yururluk tarihi eger hemen olursa sanmiyorum 2019 a kalacagi varsayimiyla sorulmamasi gerekir
-
Hayırlı olsun dostlar, 300 kişilik alım. Bu sene SGK denetmenlikten sonra gelen ikinci büyük ve önemli sınav diyebiliriz. GUY'un yeri ayrı ilavesiyle birlikte. 2016 sonunda da olsa, puanların geçerliliği gitmeden güzel oldu diyebiliriz. Ben bu arada bir MUY sınavı da bekliyorum ama kesin diyemem.
Geçen yılın verileri hakkında biraz bilgi vereyim. 400 kişilik ilan için sınava KPSS P40-P54-P57 puanlarıyla çağrılan 2.000. kişinin puanı 81,766. Yazılı sınavı kazanan 356 kişi idi. Sözlü sınav sonucu başarılı olan aday sayısı 200 olarak belirlendi.
-
@Antimülakat hocam muy yalnız gelmez heralde gelirse kardeşi duy da olur ümidimiz o yönde en azından.
-
Hayırlı olsun.herkese iyi çalışmalar dilerim
-
Öncelikle hayırlı olsun gönüllerin efendisi geldi. Bence ciddi tartışmaları biran önce yapmak gerekiyo çünkü her an meslek çok zor artık yapılmıyo tercih etmeyin vdk başkanı bile bu guy başvurusunda istanbul yazacak diyenler gelmeden direk konuya girip çalışma sistemi ve kaynak ihtiyacı üzerine tartışma yapılması iyi olur
-
O kadar çok bekledik ki
-
80.99 a hic umut yok mu
-
Puanım 83,38 sıralamam 1898 . Sizce gelme ihtimali nedir ??
-
82.505 sıralama 2492 umut var mı?
-
@mikiteryan Kaç puana düşer bilmiyorum ama murakıplık 83 ile kapatırken bdkk uzman yardımcılığı artı bdkk bankacılık alanı da vardı ve sadece birine başvurabildik yani puanlar bölündü orada ve diğer alanlar daha yüksek kapattı küçük bir ek bilgi..
-
yaw kardeşim aç işte 400 kişil ilanda 500 kişide daha şansnı denesin sanki 400 kişi ilana çıktığında 400 kişi mi aldın aldın 200 kişi gene öyle yapcan alcan 150-175 kişi bari insanların bir umudu olsun
-
@emel benim murakıplık puanım 86 vdk için ise 82.2 ufak ek bir bilgi