Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@totti kardeşim orda referans kısmı hikaye ben guya defalarca giren biri olarak referanslarım aranmadı torpili koycak adam adını yazdırmaz oraya, telefonla arar ricasını yapar
-
@tsc1 hocam 1702
-
@byn-kyns puan kaç acaba :))))
-
1792 li başvuru numarasıyla an itibariyle bende başvurmuş bulunmaktayım hakkımızda hayırlı olsun başvuru çok değil gibi sanki 2500 bulur son güne kadar heralde..
-
@tsc1 p 40 86,6 ya
-
Tahminleriniz nedir,kaçla kapatır :)))))
-
82.8-82.9 arası kapatacak gibi geliyor bana başvuru sayısı 3000i geçerse 83le kapatır
-
Bence de 82.7 en düşük en yüksek de 83 olur gibi geliyor ama belli de olmaz. Geçen sene 81.7 ile kapattı bu sene 100 kişi az hemde puanlar biraz yüksek ondan 82.7 olur gibime geliyor en düşük.
-
@totti şu an 1800 lerde 3000 i geçeceğini sanmıyorum 2200-2300lerde kapatır
-
Sinav zor ya az kaldi pes edicem
-
@beetle sıralaman kaç 84 le
-
@byn-kyns dostum Sayıştay yazılı sınavına da zor diyordum kendimce hukuk kısmında borçlar hukukundaki İbra 30 puanlık soruydu ve 6-7 cümlelik cevabı vardı. Muhasebe iyi yapıyorsan devamı halledilir. Kesinlikle vazgeçme
-
@Harun-Resid hocam tek yapabildigim muhasebe desem yalan olmaz . Ezber yapamıyorum sadece okuyorum umarim yeterli olur
-
@byn-kyns çıkmış soruları kurcalayın. Sayıştay ve vmy klasik sorularının olduğu kitap vardı o işinize yarar bi göz atın bence
-
@Harun-Resid hocam aldim da guy kpss ust uste geldi . Dogrusu bunaldim birakmayi dusundum ama dediğiniz gibi yaparim
-
@atiba bu sene puanlar yüksek diyorsunuz ya bu sene p40 p57 p54 aynı hatta sıralamalar daha iyi bile olabilir p35 te 3 puanlık bi oynama var sadece diğerlerinde aynı puanlar
-
@Klay-Thompson belki haklisinizdir hocam o zaman biraz daha inebilir bakalım.
-
Başvurdum ama çok pişmanım. 3 giriş hakkı olduğunu unutmuşum. umarım gelmez. puanım 81.5 herkes başvursun.
-
listeler ne zaman açıklanır?
-
arkadaşlar başvuru sayısı kaç oldu son zamanlarda başvuran varsa yazabilir mi başvuru numarasını