Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
1600 de arkadaslar biraz önce basvurdum.
-
@uzman kaç puanla başvurdunuz
-
@hayde35 iç sesimi duydunuz sanırım
-
@hayde35 85 le.
-
@Klay-Thompson sadece duymadım hocam kulağımda yakılandı 83-84 civarı puanı olanlar merakla başvuru sayısını bekliyordur
-
@hayde35 81 82 leri unutmayalım asıl yığılma orda 83 ve 84 lerin garanti ilk 2000de onlar zaten
-
@Klay-Thompson ilk 2000 kesin gelir mi ki
-
@hayde35 sizin sıralama kaç
-
@Klay-Thompson 2007
-
@hayde35 sizin garanti girmeniz hiç sıkıntı yapmayın zaten millet guya yönelmiş durumda orası daha garanti olduğu için bakalım ne olacak iyi kirlettik sayfayı kaçalım bence
-
-
@economistic sinavyardim@vdk.gov.tr mail adresine mail atıp söylersen silerler hocam. Neden ama hayırdır?
-
-
@economistic Hayırlısı dostum inşallah gönlümüze göre olur.
-
2 referans istiyorlar basvuruda ve bos birakinca da kayit tamamlanamiyor. bu nasil sacmalik ya, resmen sinav oncesi başlıyor torpil. napacaklar kağıdımızı torpilin gücüne gore mi okuyacaklar.
kurum sinavini gecersin, mulakat icin istersin o bile sacma da hani bir nebze anlarım ama sinav oncesi hic iyi niyetli degil. bir de zorunlu yani...
nasil bir doneme denk geldik boyle, resmen dayisi olanın devri..
-
@Klay-Thompson siz nasıl çalışıyorsunuz? Guya mı vmy ye yönelik mi ? Geçen sene kpssye ilk kez girdim puanım84 civarı inşallah listeye girerim diye düşünüyorum ama bir yandan da guy sorularını 3.kez çözenleri duyuyoruz ne yapmak nasıl çalışmak lazım?
-
@2016mağduru özel sektörde de başvuru sırasında mutlaka referans isteniyor hem de yıllardır.bir çok kurumsal denetim şirketi sigorta şirketi banka mülakattan önce mutlaka referansları arıyor, bu kadar hiddetli olmayın
-
@beetle ozel sektor beni ilgilendirmez, istediğini alir istediğini almaz, torpili olana öncelik verir vs vs
devlet kurumunda yazili sinav öncesi boyle birsey hic iyi niyetli degil. test olsa sinav yine hadi neyse diyecegim ama klasik sınavda bu adamina göre kayirma demek.
-
@beetle ben henüz başlamadım çalışmaya şuan gelsin diye dua etme aşamasındayım olurda listeye girersem başlayacağım çalışmaya guy çalışıyorum suan guy daha önemli benim için
-
hala başvurumu yapmadım referans kısmı canımı sıkıyor. Üniversiteden hiçbir hocamdan referans almadım . Maliye bünyesinde çalışan tanıdığım da yok. Arkadaşları yazınca da önemsiz kalmasından korkuyorum nasıl yapacam bilmiyorum . Referansların arandığı doğruysa benimkileri aramaya gerek bile duymazlar