Sivil Havacılık İşletmeciliği
-
Konya sivil havacılık İşletmeciliği nasıl bir bölüm
-
Sivil Havacılık Yüksekokulundan mezun olan ve bunun yanında dil konusunda kendini geliştiren hiçbir arkadaşımızın, mezuniyet sonrası işsiz kalacağını düşünmüyoruz. Önü çok açık olan meslekte, eğitim veren fakülte sayısı oldukça az ve genel olarak özel üniversitelerde mevcut. Tercihlerinizde özel üniversitelerin dönemlik harç parasını da hesaba katmanızı tavsiye ederiz.
-
@Antimülakat peki Necmettin Erbakan üniversitesi özel mi devlet mi
-
@Sagokolik-insan yok hocam Necmettin Erbakan Üniversitesi, aslında Selçuk Üniversitesinde koparak oluşturulmuş bir üniversitedir. Selçuk Üniversitesinin bazı bölümleri aktarılarak bu üniversite kurulmuştur. Yakın zamanda da mezun ettiği öğrencilerle isminden söz ettireceğini düşündüğümüz, gelişmekte olan bir üniversitedir.
-
Sivil hava işletmeciliği okumaya değer, mesleki açıdan tatmin edici ve eğer gerçekten bu alana ilgi duyuyorsanız veya duyacağınızı düşünüyorsanız tercih edilebilecek bir bölüm. Havacılıkla ilgili şu an her bölüm veya eğitimi alınarak yapılabilecek her meslek Türkiye'nin havacılık alanında yaptığı veya yapmaya çalıştığı işler göz önünde bulundurulursa gelecek vadediyor ve hem maddi hem manevi açıdan insanı tatmin ediyor. Fakat bölümü tercih etmeden önce üniversitelerin ders kataloglarını incelemenizi öneririm incelediğim kadarıyla havacılık dersleri ile yönetim ve işletme derslerinin karmasından oluşuyor ve çok yönlü bir eğitim vadediyor, yine de böyle bir bölümü görece iyi bir üniversitede okumanızı da öneririm. Ayrıca aktif biçimde İngilizce ve/veya farklı yabancı diller öğrenmeye hevesli olup olmadığınızdan emin olun çünkü havacılık ile ilgili işlerde yabancı dil oldukça önem taşıyor.
-
@Agor teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için