kızılay 10 müfettiş yardımcısı ilanı
-
Arkadaşlar kurumla ilgili bilgi verecek kimse yok mu aramızda.Kadınlar için zorlukları nelerdir, şehir dışı görevi yılda kaç aya tekabül eder ?
@paretowilfredo Hocam sizin var mıdır kurumla ilgili bir bilginiz acaba ?
-
Arkadaşlar aradım sınav sonucu için. Genel ortalama 74 ve İngilizceden sadece 1 doğru ile mülakata kalamamışım. Nasipten öte yol yokmuş gerçekten de
-
muhasebe 19 soru üzerinden değerlendirilmiş. diğerleri 20. sanki muhasebeden daha çok soru hatası vardı. hatırladıklarınız var mı arkadaşlar? hatalı olduğunu düşündüğümüz soruları üniversiteye itiraz edebiliyomuşuz
-
Genel ortalamaM 81. 100 aldığım alan var gel gör beni beni ingilizce neyledi :(( kazanan arkadaslara hayırlı ugurlu olsun.
-
@dividant2 nereden ögrenıyorız sonuçlarımızı
-
@aylakkafam 0312 418 2679
-
@Benazir-Butto teşekkür ederim
-
Dostlar mülakata ve mesleğe dair bilgileri olan arkadaşlar paylaşsa çok güzel olur.Herkes çok suskun burada.
-
Mesleğe dair sormak istediklerinizi Teftiş Kurulu Başkanlığını arayip sorabilirsiniz arkadaşlar.Sağolsunlar ellerinden geldikçe cevaplamaya çalışıyorlar.Bizzat Ankara'da Teftiş Kurulu Başkanlığı'na gidip soran arkadaşlar da olmuş.
-
Kızılayda müfettiş tanıdığı olan yada birebir gidip görüşen birileri varsa öğrendiklerini rica etsem bizimle de paylaşabilir mi?
-
Geçmiş olsun arkadaşlar hepimize.Sonuçların ne zaman açıklanacagina dair bi bilgi edinen oldu mu acaba aramızda ?
-
@Benazir-Butto Ne zaman açıklanacağı hakkında birşey duymadım ama bayramdan hemen sonra başlatacağız dediler.
-
7 ile 10 gün arasında belli olur dediler.