kızılay 10 müfettiş yardımcısı ilanı
-
Sınavı Yine Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin yapması düşündürücü? İl göçteki puan açıklama skandalını biliyorsunuz. Vakıflar Genel Müdürlüğü sınavında taban tavan puanların açıklanmaması sadece geçti kaldı denmesi. Yıldırım Beyazıt Üniversitesine olan güveni iyice sarstı.
Başvurmayı düşünüyordum ama şimdi emin değilim hiç?
-
Merhabalar herkese sinav ilani ile ilgili aciklayici bilgilerde bulunmak istiyorum.
- Kurum icinden sinava girecekler 100 kisi disinda kabul edilecektir.
- Askerligini yapmis olmak kosulu muaf olanlarda askerligini yapmis sayilir. Burada tecilli olmamak gerekiyor. Ya yapilmis yada muaf olunmali
- Sinav test usulu yazili olacaktir. Bir onceki sinav testti.
Bunlar disinda sormak istedikleriniz olursa memnuniyetle cevaplayacagim.
-
Eklemek istiyorum alinacaklar belli gibi yorumlar yapiliyor. Adil ve hakkaniyetli bir sinav olacagindan herkes emin olsun. Kurum icinden girecekler sizin kadar alt yapi sahibi olmadigindan kurum sinavinda siz daha avantajli konumdasiniz.
-
@R.E.O bey/hnm sınavda bayan alınıyor mu? Bir diğer sorumda torpil/referans gerekli mi?
-
Bayanlar tabiki alinacaktir. Bayan konusunda kisitlama yok. Referans olayina gelince her mulakat gibi burada da referans olacaktir. Ancak referansi olmadan meslege giren insanlar var kurumda.
-
@R.E.O bey/hanım bay/bayan ekip görevlerinde taşrada sorun olmuyor mu?hani Büyükşehir neyse.
-
Arkadaşlar Müfettişin aldığı maaşı bayağı iyidir. Kamudaki müfettişin aldığından yüksektir maaşlar. Bence bu sınavı kaçırmayın.
-
Oncelikle hitap etmen acisindan ismim emrah tasra gorevlerinde bugune kadar sorun yasayan hicbir mufettis olmadi. Teftis Kurulu Baskanligi Ankarada gorev yeriniz Ankara olacaktir.
-
@R.E.O açıklamalar için teşekkür ederim.emrah bey sınavı siz mi yapacaksınız bu kadar emin konuşyorsunuz:)
-
Sinavi ben yapmayacagim tabiki sinavi yapacak olan komisyondan aldigim bilgiler dogrultusunda sizi aydinlatmak istedim hepsi bu.
-
Emrah bey anladığım kadarıyla komisyonu irtibatınız var?
-
Merak ettigim noktalari Teftis Kurulu Baskanligindan ogrendim ve size iletmek istedim.
-
Aile bakanlığı sınavı ile çakişması ve erkek adayların askerlik durumu puanların kaça kadar düşmesine yol açar hissiyatıniza göre @R-E-O
-
@merkantilist hissiyatima gore askerlik kosulunu da goz onunde bulundurarak 75-76 larda kapatacagini dusunuyorum.
-
Hocam benim p40 80.4 ve sıralamam 4binlerde 85in altına düşmez diye düşünüyorum. Siz teftiste mısınız yoksa sadece bilgi mı alabildiniz
-
@merkantilist 2014 sinavida ayni kosullardaydi puan hic umulmayan bir seviyeye kadar dustu basvurmakta fayda var. Askerlik kosulunu goz onunde bulundurun bu ciddi bir sekilde puanlarin asagi dusmesine neden oluyor.
-
@R.E.O teşekkür ederim Emrah Bey sagolun
-
@merkantilist rica ederim.
-
Açıkçası bu ilansizlikta 85in altına dusmeyecegini düşünüyorum. İlksan da bile (ki memur statüsünde bile değil) 88.5 ile kapatti. Sınav konularında İngilizce de olduğundan ben 85 ile başvurmayacağim. Umarım insanlar da benim gibi düşünür ve İngilizceyi yapabilenlerin önünü kesmez
-
Arkadaşlar sınava girmek için 20.04.1987 ve sonrası doğumlu olmak mı gerekiyor? Herhangi bir yanlışım yok de mi bu hesapta? Yanlış bilmiyorsam ilanlarda genelde sınavın yapılacağı yıl başından itibaren verilir yaş şartı @R-E-O hocam bir bilgin var mı komisyon tam tarih veriyor mu bu konuda?