KPSS ALAN RAMAZANA DENK GELİYOR.
-
........
-
@impressiveunit arkadaşı haklı buluyorum benim üslubum değil tabii onu belirteyim. o örneğin gereksiz ve saçma olduğunu biliyorum ama temelde o arkadaşın haksız olduğu manaya gelmez. devlet insanlar için var. elbette her inanca eşit uzaklıkta olması lazım ve düzenleme yaparken de kuralları inanışlara göre değiştirmemesi gerekir düye düşünüyorum. ayrıca oruç tutan arkadaşlara da orucun sabır ve irade sınavı olduğunu da hatırlatmak istiyorum. ben de oruç tutarken sınava girmek istemem ama önceden belirlenmişse de sırf kendi keyfim için değişiklik talebinde bulunmam.
-
@caletti asıl sizin sizden olamayana tahammülünüz yok ! Ne demek sen tut seni evliyalar korur? bizi anlamıyor mu zannediyor sunuz? Arkadaşlar bi durum tesbiti yapmış ve bir istekte bulunmuşlar devletimiz gerekli görür yada görmez taktırındedir ama siz kendinizi hem devlet yerine koyup olmaz diyorsunuz hemde talepte bulunanlara ithamlar da bulunuyor sunuz Şimdi farklı görüşlere saygısı olmayan siz misiniz yoksa başkası mı ?
-
@siyahbeyaz ağzına sağlık kardeşim.Allah yolunu açık etsin.
-
@Fişek-MORGEN hocam yurtdışında yaşadım, şu aşırı sağcı deliler hiç dinlemezler başkasını, Türk dediğin an başlarlar Türkler şöyle kötü böyle diye, ben de biz Osmanlı'dan (yanlışları da var) nasıl öğrendi isek öyle devam edelim isterim. Hoşgörülü ve bilgili... Bir de caletti işi şakaya vurdu, hem de sildi yorumunu (iyi niyetli bakmalı), o zaman kişisel olarak tanımıyorsak haksız itham olmasın.
-
........
-
@caletti sizden bir talebi olan olursa absürt bulabilirsiniz ama devletten olan talebi siz absürt bulursanız o zaman sorarlar siz devlet misiniz ? Ben sinema izlemiyorsam izleyenlerin hangi filme gidelim diye tartıştık ları bir bölüme yazı yazmam sizde madem tutmayacaksınız bırakınız tutmak isteyenler meseleyi çözsün. ..