TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Öyle bir yer var ki... Gezdim, Gördüm, Yedim, İçtim Sana da Tavsiye Ediyorum...

DİĞER
    gezi yemek tercih şehir tavsiye
    11
    28
    4203
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      Alchemist @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz tabii onlari da gorun derdim ama simdiye ermistir karlar, cildir gölünün yuzeyi de erimistir. Ocak ayi sogugu bol ama kışı doruklarinda yasamak icin ideal zaman zannimca 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • Kutyler
        Kutyler Yasaklı Son düzenleyen:

Dünyada cennet Kaz Dağları.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Antimülakat
          Antimülakat Son düzenleyen: Antimülakat

İzmir'de yeni bir yer keşfettim. Anlatmazsam olmaz, Tire ilçesi. İzmir'in deniz kenarı olmayan, İzmir'den biraz farklı bir kültürü olan küçük ilçelerinden bir tanesi. Hani şu köftesiyle meşhur olan ilçe. Aslında Tire, Ödemiş ve Kuşadası birbirinden bağımsız düşünülemez. Triyanon gibi bir durum var: Ödemiş'te hasat toplanır, Tire pazarına götürülür orada müşteriler alır ve kuşadası limanından da diğer polislere 🙂

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • ParadoX
            ParadoX @Antimülakat Son düzenleyen: ParadoX

@Antimülakat Selçukta yaşadığım yıllarda Tireye köfte yemeye, oradan da Ödemişe kar helvası yemeye giderdik (110km) sonra akşam Gölcük dağına çıkar göl kenarında çay içer eve dönerdik (110km) gençken insanın gözüne gelmiyor valla. şimdi düğün var deseler gitmem o kadar yolu.

Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar.
            Allah Var, Gam Yok!

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • F
              furkanbey @ParadoX Son düzenleyen:

@Antimülakat ne kadar olmuş hocam tire köftesinin kilosu? en son 2015'in temmuz'unda gelmiştik gayet makul 50 liraydı; o tereyağı nedir o köftenin lezzeti nedir

GG

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Antimülakat
                Antimülakat @furkanbey Son düzenleyen:

@furkanbey valla porsiyon yedik hocam da çok matah bulmadım ben açık söyleyim. Bana sorarsan kasap köfte veya inegöl köfte çok daha lezzetli. Ben çok lezzetli bulmadım.

• Antimülakat
                  Antimülakat Son düzenleyen:

Bu başlık biraz hareketsiz kalmış. Doğuyu gezen var mı aranızda? Ağrı, Van ve Iğdır civarında İshak Paşa Sarayı ve Ağrı Dağı dışında nerelerde var?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • S
                    Sınavsayar @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat hocam gidebilirseniz Batum diyorum. Yaklaşık 300-400 km ama görülmeye değer.

• 1
                    • 2
                    • 2 / 2
                    • İlk ileti
                      Son ileti