2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@requescatinpace hocam bak görürsün Ankara 79 80 arası kapatır.BU PUANLA GELIR MI DEMEM AYIP.
-
@paretowilfredo 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@requescatinpace Bıçak sırtı. O kadar ilginç bir rakam ki net bir şey diyememekle beraber, rekor bir kapama puanı daha gelebilir gibi Ankara'ya. Ama 85 puana da gelmeli .
Puandan yana sikintim yok hocam. Gecmis senelerde 80 le max kapanmis.
Ama nedense siralama cok dusuk son kpssde. 3300 kusurlerde -
@ddguy Isparta yok.
-
Iller cok kotu ya. Cok az aliyo
-
@TugayÇ puan kaç.
-
antalya yazacak arkadaşlarrrra selam olsun ne güzel bir günnnn
-
@ErtuğrulBey76 aynen napcan
-
@hulyayasar bende Antalya düşünüyorum.sende mi yazacan puan kac.benim 83.5
-
@ErtuğrulBey76 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@requescatinpace hocam bak görürsün Ankara 79 80 arası kapatır.BU PUANLA GELIR MI DEMEM AYIP.
Hocam peki benim onumdeki kisiler noluyor. Bu sene pek ilan gelmedi zaten 300 kisi yerlesti desek onumde 3000 kisi var. 2015 kpss yi de dusununce sayi artiyor. Ondan soruyorum 85 le kapanirmi diye
-
@requescatinpace hocam önünden 300 değil bildiğim kadarıyla 500 den fazla insan gitti.Iyi hesapla.
-
Arkadaşlar objektif olalım arkadaş haklı korkmasında. 2015 yılı nispeten alımların iyi olduğu yıldı 400 kişilik Ankara alımı 79 küsürle kapattı. Şimdi alım yok artı 155 kişilik Ankara ilanı var.
-
Daha öncede böyle çok il açıldığı oldu şimdi gözde iller de var hiç bir il 80 üstü kapatmaz bir iki il 73 ü görür fazla kafanızda büyütmeyin 80 altı olanlar istanbul yazacak ondan istanbul 78 79 ları görür 75 76 puanı olanlar ordan uzak dursun yeter
-
@requescatinpace Hem Ankara da olsa senin puana bence garanti gelir.
-
Sabah uykulu halimle telefonu elime aldım foruma bakayım dedim, geceden dpb'nin sayfası açık kalmış. Önce o açıldı...
Hayatımda hiç bu kadar hızlı yataktan kalkmamıştım
Hayırlısı olsun, çalışanın emek sarf edenin hakkettiği bir süreç olur inşallah.
İller üzerine analiz yapmak isterdim ama yanlış anlaşılır diye yapmıyorum!
-
@ErtuğrulBey76 aylardır antalyayı beklıyorum hocam . 83,9
-
@hulyayasar o zaman seninle sınavda sıkı bir yarışa girecegiz:)
-
@ErtuğrulBey76 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@requescatinpace hocam önünden 300 değil bildiğim kadarıyla 500 den fazla insan gitti.Iyi hesapla.
Hocam 1000 kisi gitsede yine baya kisi var. Birde ankara alimi cok dusuk 155. Valla ankaradan cok supheleniyorum. Belki 86 filan olur diye
-
@requescatinpace çok abarttın.Belki herkes senin gibi düşünecek 79 ile kapatacak.
-
beyler sizce guy mu muayene memurlugu mu daha iyidir.
-
@ErtuğrulBey76 hocam ben hep Ank istedim puanım 80küsür. Ama şu durumda yazmam çok riskli bence