2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
İlan gelmiş gözümüz aydın, çok il var azar azar kontenjan var!
-
Çok kişinin canı yanacak aynen öyle ben 80 üstü rahat olsun dedim ama bilmiyorum sorunlu bi il dağılımı herneyse yine de ilan geldi İlller belli ben sözümün arkasındayım yardımcı olacağım tavsiye vererek 80 altı arkadaşlar bana yazıyor Zaten üstü olanlar da fikir almak için yazabilir pazartesi cevap vermeye tek tek başlayacağım değerli dostlarım dediğim gibi şuan telefondan giriyorum mesaj yazmak çok sorun oluyor. Tekrar hayırlı olsun
-
Ankara 155 kişilik kontenjan ayrılmış kaçla kapatırki. Süpriz olur mu dersiniz ?
-
Bu 80 bandının altındaki puanlar çok kritik oldu napıcaz ne edicez yardımcımıx olsun allahım
-
Cobweb teorimi uyarınca Bursa yazacağım
-
@Priss bi benim msja bak noluurrrr
-
Geçmişteki bol şehirli ilanlara bakarsak hiçbir şehirde sürpriz yaşanmaz gibi geliyor. Kötü oldu bizim için.
-
Puanım 77.5.bütün moralim alt üst oldu.her yere azar azar kontenjan verilmiş.nereyi seçeceğimi bilmiyorum.eğer olmazsa 1 yıl daha beklemeyi gözüm kesmiyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
Bence şuan en rahat olanlar 75 puanı olanlar adam rize 5 kişilk kadroya yazsa büyük ihtimal gelir. Ama 76-80 arası özellikle 10 kişilik şehirlere başvurmazlar. İlginç bir tablo
-
Selamın aleyküm dostlar. Çok şükür ilanımız gelmiş. Sayfanın en başına illeri ekledim rahatça oradan da bakabilirsiniz. @Priss kardeşim emeğine sağlık. Çok şükür sen haklı çıktın
Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.
-
@paretowilfredo Allah hepimizden razı olsun dostum böyle bir platform oluşturarak bu insanların merakını giderme fırsatı verdiğiniz için ben herkes adına teşekkür ediyorum
-
@turkkızı değerli dostum mesajlara bakamıyorum pazartesi söz ilk sana cevap vereceğim
-
Sonunda ilan ve biz. Arkadaki biz.
-
Gecen yıl izmir var mıydı arkadaslar?
-
@paretowilfredo hocam bu sefer tam tersi olurmu İstanbul 73-74 aralığı Bursa ve Antalya 78-80 aralığı gibi olur mı.
-
@Priss 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@paretowilfredo Allah hepimizden razı olsun dostum böyle bir platform oluşturarak bu insanların merakını giderme fırsatı verdiğiniz için ben herkes adına teşekkür ediyorum
84.75 ile Ankara gelme ihtimali nedir?
Siralama 3300 lerde -
Çünkü bizim öğrenci kafası bunu gerektiriyor.
-
@karakalpaklı sen ne diyin.
-
@requescatinpace şaka misin kardeşim gelir tabi 80 üstü söyle soru sormaya iyi olur
-
@requescatinpace Bıçak sırtı. O kadar ilginç bir rakam ki net bir şey diyememekle beraber, rekor bir kapama puanı daha gelebilir gibi Ankara'ya. Ama 85 puana da gelmeli .