2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Yahu millet meydanlara toplanmaya başlamış gece 4 olayı icin
-
Zaten zor dönemlerden geciyoruz insanları böyle sinsi sinsi reklamlarla korkutan tedirgin eden korkak mahluklar Allahınızdan bulun yazık günahtır ya
-
Herşey tam normalleşiyor derken yine birşeyler kurcalanmaya yapılmaya başlanıyor gibi nasıl bi reklam öyle paranormal activity gibi
-
yıllarca etide domuz yağı var diye kandırmışlardı toplumu.:) Neyse bu iyi oldu batsınlarda şu etide fiyatları belki az aşağı çeker:))
-
Önemli bişey var ki paylaştım Ülker reklamını sizinle. Hemen bastiniz eksileri. Ama yetmeeez daha çok eksi istiyorum. İlan da gelmedi zaten, Onun sinirini de benden çıkarın. Kam oooon iibf
-
eti eti etii bugün bir çok markayı ünlü ettik reklamın iyisi kötüsü olmazz bazıları batacak olsa daa
-
@oguzidane eksilere takılma banada çok veriyolar alıştım:) sende alış. Doğru sölediğine inandığın şeyleri yaz varsın 100 eksi olsun kardeşim:)
-
@oguzidane kardeş herkes eksileyecek birini arıyodu o sırada sen geldin
-
@aylin bimdeki buonoda güzel yarında onu ünlü etcem:)
-
@kzxp brovniciyiz biz adı ecnebice olsa da
-
@kzxp yok ya vala Tam tersi hoşuma gitti. Rekor eksi bende olsun istiyorum artık. Hep gıcık şeyler yazacam artık(:
Inş ilan haftaya da gelmez (gibi) -
@oguzidane sen genede o son dediğini yapma:)) evini basarlar valla:))
-
Burda saygı duyulacak üç beş İnsan var. Gerisi bencil basit bebe dolu. Tabi kendi halindeki iyi niyetli insanları katmıyorum.
Neyse Üzüldüm devletin kurumlarına bu kadar gereksiz insanlarin gireceğine.
Hadi yattım ben yarın daha çok eksi almak için çalışacam(: -
@turkkızı işletme iktisatı notunu bende alabilir miyim yorumlarda denk geldim çok geç oldu ama kusura bakma artık
-
İKTİSAT: EMEL AKSAÇ, MUSA CEYLAN
MUHASEBE: SİNAN ÖZTÜRK
MALİYE: MURAT GÜZELLİ
HUKUK: LEVENT ERSİN, SONER DALKIRAN ve PELİN ATİLLA
millet bu hocaları tanıyan bilen var mı?
-
@Siyocu pelin hocayı taniyorum ticaret hukukunda alaninda en iyisi oldugunu soyleyebilirim
-
@Siyocu bunlar kim hocam!
-
Murat guzelli iyidir anlatımı ben sahsen begeniyodum
-
@Siyocu Soner Hoca hariç hepsinin videoları var, duyduğum kadarıyla iyi hocalardır. Ama kitaplarına gelirsek, Emel Hoca'nın yanlışlar çok iken Musa Hoca'nın ise kolay ve az sayısal içerir. Sinan Öztürk hakikaten ders anlatımında başarılı ama muhasebe sürekli tekrar ve cevaplara bakmadan çözüm yaparak sonradan yerleşmekte, kitapları çok iyidir. Levent ve Pelin Hoca da her yerde tutulan hocalar bildiğim kadarıyla ve kitapları iyidir.
-
@Siyocu mailini msjla at p.tesi atarım. Levent ersin benim hocamdı