2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
İLAN GELmeDi
-
allah sonumuzu hayır etsin.
-
@köyün-agası espriler , şakalar , komiklikler.
-
Ben bekliyom ya gelmez o ilan
-
Dostlar bu işin dönme şansı yok ok yaydan çıktı gelecek o ilan artık.
-
toplum iyice paranoyak olmaya doğru gidiyor. Toplumda tabanı olmayan hiç bir hareket başarılı olamaz rahat olun. Bunların ne olduğunu herkes biliyor pısırık tiplerdir bunlar sadece mevkilere yerleştirildiler diye sesleri çıkıyordu seslerini kestiler o kadar.
-
ülker böyle bir ihanete ortak olmaz diye umuyorum ama reklam cidden tuhaf
-
Gercekten ürkütücü böle reklammı olur ya çocuk görse korkar
-
Böyle bir reklamla çocuklarin ilgisi çekilmek istenmediği gayet açık. Büyüklere mesaj niteliğinde bir reklam olmuş korku ve endişe duyulsun istemisler müdahale ederler bu reklama
-
o reklamları silmiş ülker
-
Arkadanda kinayeli şekilde gülme fonu vermişler çok ürkütücü gerçekten
-
Eve dönerken bir parlama gözünü alacak Acılar seni bulacak nedir ya nasıl reklam bu
-
eti canga favorimdi zaten:)) Ülker almam zaten nedense milli bir kuruluş olarak göremedim bu markayı yıllarca...
-
Reklam da gece saat 4 de cocuk uykudan uyaniyodu. Icime kurt dustu yine bisey mi olacak Allah korusun
-
Allah ülkemin yardımcısı olsun çalışın arkadaşlar vatana millete hayırlı insanlara ihtiyacı var ülkemizin hain bir değilki
-
@kzxp bu ülkedeki her darbe ve darbe kalkısmasi toplum için yapiliyormus gibi gösterilip topluma karşı yapılmıştır. Toplumsal tabana asla ihtiyac duymamislardir. Daha 8 ay önce 15 temmuz gibi vahim bir olay yaşayan bu toplumun paranoyak olmasi buluttan dahi nem kapmasi gayet normaldir. Hainler tam anlamıyla temizlenmiş midir hala kriptolar var mıdır ve güçleri tekrar kazan kaldırmaya yetecek kadar midir bilemeyiz. Allah ülkemizi ve milletimizi korusun.
-
Çok farklı dinamikleri olan bir ülkeyiz. Allah yardımcımız olsun.
-
@hayalimsgk 80 ihtilalinde darbe yapılırken tabanda insan desteği yok demek büyük bir yanlıştır. O dönem yaşayan insanlarla konuştuğumda ( sağcısı solcusu karışık) ortamın çok kötü olduğunu ve buna birinin dur demesi gerektiği tezini öne sürüyorlar. Ve çevremde iki akrabanın sırf siyasi görüş yüzünden birbirlerini öldürdüklerini biliyorum. Yani demem o ki başarıya ulaşan bir darbe olacaksa bunun tabanda desteğe mutlaka ihtiyacı vardır. 15 temmuz ise yavşakların son harakirisidir. Hala daha kurumlarda varlarsada bunlarda bizim ayıbımızdır...(mesela vmyde hala kaynıyorlar ama nedense o kuruma kimse dokunmuyor)...
-
paylaştım diye dünya kadar adam eksi verdiler bana ya. eski almak değil mesele. vala inanamadım tek derdimiz ilan olmuş. böyle büyük bi tehdit içeren mesajı burda paylaştım ve resmen pişman oldum. üzüldüm ya böyle zihniyetsiz iş arkadaşlarım olma ihtimalinin olmasına
eksileyin beniiiiiiii daha çok eksi istiyoruuumm
-
Bu millet çok badire atlattı, çok şey gördü. Ama en çok da memleketini satanların 40ını gördü. Feraset sahibi, vatanperver insanlarımız, devlet ve millet şuuruna sahip gençlerimiz oldukça Allah'ın izniyle her şeyin üstesinden geliriz.
"Makam ve mevkiler yalnızca devlete ve millete hizmet etmek içindir." şiarından vazgeçmeyiniz.
Her şey gönlünüzce olsun, iyi çalışmalar dilerim.