2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ShankS sanki o soruda verilen sipariş avansları diye bi şık yoktu gibi. Alınan sipariş avasları vardı yanlışmı hatırladım acaba
-
@nitrogb aynen alınan vardı yurtdışı olunca ihracat yapıyor okudum akreditif açılmıştır die soruyu yanlış okumuşumdur kredi açıldı die kredileri alacaklandırılıp artırdım baştan aldığımız avansı kapattık borçlandırarak alınan sipariş avansı
Doğru demiorum bu mantıkı kurdum.yanlıştır sizin dediğiniz doğrudur herhalde -
@nitrogb verilen depozitolu ve teminatlar vardı alınan avans is avansı ve verilen avans vardı iyi hatırlıyorum bende verilen avans yaptım
-
bu gelir tablosu sorusunu herkes doğru mu yapmış.
-
N e zaman açıklanacak ya offf
-
Yeni arazi alımıyla ilgimi soru vardı ya onu ne yaptınız olağandışı kar mi özel fon mu
-
tartışmaya nokta koyma zamanı
-
@Mmrtz amortisman genel yönetim diil mi? Onu departman olarakta ayırıyor muyuz?
-
Arkadaş iflas borcu sona erdiyor mu tecil de var di siklarda
-
@davetsiz tam zamanında diğer sorularda keşke böyle olsaydı var aslındada yetmeyebilir çoğumuza
-
@James-Buchanan gelir tap. Tam 1 saat uğraştım. Herşeyi ekleyip çıkardım bitürlü dogruyu bulamadım. En sonunda salladım
-
açıklansın artık.stres stressss
-
Kpss ye çalışıyonuz mu artık başlayın bence
-
@davetsiz doğru heyecandan bunsoru kaçmış
Özel fonlarda ısrarlayım smm arkadaş da sordum 3 yıl süresi var
-
@safiTÜRK69 Ben de uğraştım ama bir türlü çıkmadı. Net satış sonra brüt kar derken şıklardaki rakamlar bir türlü çıkmadı
-
Bu sınavı kazanırız kazanmayız bilmiyorum ama sınava gelmeyen insanlar vardı. Özel ve kötü durum yaşayan insanlar hariç bir insan tercih edip neden sınava gelmez anlamıyorum. Bizim amfide 5 kişi yoktu.
-
Ben de çok uğraştım gelir tablosundaki o soruya son 10dk da bulabildim ama bakalım ise yarayacak mı
-
gelir tablosunda olağan kar 320 , dönem karı 280 mi , ben de çok uğrştım bulamadım 320 370 diye salladım
-
@bezgin38 Ben özel fon yaptım.Yeni birşey alındığında özel fona kayıt.3 yıl içinde alınmazsa özel fon hesabı kapatılır.
-
@safiTÜRK69 kardeş yanılmakta haklısın orda diğer gelirler diye bi hesap koymuş normalde brüt satışlarda ama çoğu kişi 64 grubunda diye düşündü ondan zorladı biraz.