2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@2525 he iyi bari ne güzel
-
@dude ahahah hem açıklamayı koymuş, hem de yanlışta ısrar etmiş. dikey geriye bu
bu arada eskişehir mezunuyum , artık ne kadar güvenirseniz.. -
@pyle Bende sizinle aynı fikirdeyim.dün bu soruyu itiraz etmeye kadar getirdiler.ihracat sübvansiyonu tarife dışıdır ve bunu ihracat teşvikiyle aynı diye yorumlayıp doğru kabul ettirmek yanlıştır
-
@pyle eyvallah kardeşim. Bi şekli var bende belirteyim havam olsun dedin sanırım..
-
Yok be hocam sekil sukul bilmeyiz @safiTÜRK69
-
@pyle ne alaka şimdi hocalarımızın anlattığı kadarıyla verilecek bir cevabı aktardığım için belirttim ilk iletimde. Yoksa kimsenin başı göğe ermiyor kaldı ki ilk sıralarda olan bir üni de değil zaten
-
Ha bide gümrük vergisi kesin doğru bence. Tartışacak soru değil gibi.
-
@2525 Benim de Erzurum...bize kaldı 29 kontenjan o zman
-
@pyle ya bu nasıl bişi ya. Ben arkadaşla aynı okuldanız diye şaşırıp yazdım.
-
@2525 ya ben yatay yaptim sonradan değiştirdim sonuclar açıklanana kadar doğruyu bilemicem
-
Gümrük vergisi doğruysa artı 1 doğru 120 bin doğruysa eksi bir şuan aynıyım hala
-
@mehlikasultan hocam inşallah girersiniz kontenjana SGK mülakatım olumlu gelirse mülakata da girmem inşallah mülakatta artar ihtimaliniz inşallah. Dün sınavdan sonra Erzurum'lu bir kaç arkadaşla görüştük onların 75 civarı. Çok yüksek kapatmaz zannımca
-
@davetsiz ben önce yatay yapmtim sonra dikey geriye olarak değiştirdim
-
Ne çok Marmara mezunu varmış ben de Marmara maliye 2016 mezunuyum o sorunun cevabı gümrük tarifesi arkadaşlar, ihracat subvansiyonu tarife dışı araçlardandır(nurdan aslanın kitabından baktım) Arazi sorusunun cevabının da Diğer olağandışı gelir ve karlar öldüğünü düşünüyorum çünkü özel fonlar olsa arazi yerine soruda başka bişey derdi ama belli de olmaz malum guy bu
-
Face te falan gördükleriniz mi hocam o 80-81 yığılma dediğiniz yığılma için yüksekmiş yığılmanın altındayız şuan
-
@kpssa kullanilmiyor malesef hocam sadece amortisman işlerinde gördük özel fonu o yüzden başka bir hesap için kullanilmiyor bildiğim. . Bilen varsa ciddi ciddi aydınlatsin
-
@2525 İnşaallah diyeyim hocam...çok istiyorum kazanmayı ama nasip Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmaz...Sizin için de en hayırlısını diliyorum
-
@dude hocam ben yanlış cevap vermiş olduğum bir soru diye eksi haneme ekledim herkes dikey geriye doğru diyince. Doğruysa ne ala değilse can dağ olsun
-
Harward mezunuyum, Oxford da master yaptım. O sorunun cevabı d şıkkı olacak.
-
@mehlikasultan Allah razı olsun hocam, gönlünce olsun inşallah ️