2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@by123 ben özel fonu doğru kabul ettim. gib in öyle teferruatlı düşüneceğini sanmıyorum. soruyu okuyup da aklına ilk olarak özel fonlar hesabı gelmeyen de yoktur herhalde
-
-
@economistic az kaldı yakaladım seni
-
@economistic hapis hakkı değil hapse giren kişi o. hapse giren kişinin ayırt etme gücünde bi değişiklik olmaz
-
@kpssa A
-
-
@ucanizmirli bende yanlis kabul ettim nolur nolmaz diye gumruk vergisini birincil gelir dagilimini imza yetki devrini defi sorusunuda yanlis kabul ettim arti bes yanlis fazla yazdim defi nin siklarini hatrliyormusunuz soru neydi
-
@ucanizmirli ya şu gelir tablosu 280 diğeri neydi? Ben cvbımı tam hatırlamıyorumda kitapçığı B olan varsa doğru cvplar B ve C miydi hatırlayan varsa yazarsa çok sevinirim
-
@by123 saydıklarından bi tek özel fonlar yanlış çıkabilir ama ona da pek ihtimal vermiyorum. defi şıklarını hatırlamıyorum ama hakim defiyi resen dikkate almaz bunu bilmek yeterli
-
@kpssa valla ben ikisini de 280 yaptım ne olur ne olmaz diye
-
@ucanizmirli oda iyiymiş
-
@economistic bence her türlü özel fon alır
-
@ucanizmirli gumruk vergisi demi cevap o olsun insallah . itirraz ve defiyi hatrlayan var ise yazarsa cok sevinirim bir bunu hatrlayamiyorum. Biliyorm bende resen dikkate almazda soru da dogrumu yanlismi diyodu siklar ondan emin olamadim
-
-
@by123 özel fonlar doğru bence.yeni bi varlık almazsa kara aktarıcak Zatn 3 yıl sonra soruda tekrar alımda yoktu
-
-
@economistic ama ben garanti olsun diye değil hesapladım da 280 buldum ikisini de. nsl becerdim anlamadım hala
-
@ucanizmirli boş arazi ve arsaya amortsiman ayırıp sattığı arazinin gelirini bu hesaba kaydederse gib kepenkleri kapatsin. Arazi ve arsa demiş yenileme amacı demiş millet Atlasın diye ters köşe sorusu yani.
-
@by123 gümrük vergisi ya kendi zaten tarife, tarife dışı araç değil ki
-
soru çıkmış guy sorusuymuş...doğru seçenek d. fakat kurum o zaman bir yanlışlık yapıp yanlış şıkkı kabul etmiş..herhalde dönmüşlerdir bu yanlıştan böylelikle sosyal yardımın kesin doğru olmadığını öğrendik en azından ..