2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@BahtsizBedevi her irtifak hakkı için değil maddede yazılı şartları haiz irtifak hakları için geçerli.
-
..............
-
Buradan sayın GİB'e sesleniyorum...sınavı artık açıklamalılar...kendim için değil ailem , yakın akrabalarım hatta komşumuz Ayşe Teyze için açıklamalarını rica ediyorum...Sınavdan çıktım çıkalı soruyorlar, merak içindeler ...
-
Arkadaşlar gelir dağılımı ile sorunun cevabı ne?birinci gelir dağılımı diyor herkes .ben Nominal gelir dağılımı yapmıştım .
-
@fatoship bir de soruda devlet müdahalesi ile ilgili bir ibare de varmış o yüzden ikincil gelir dağılımı diyen de var...ama ben devlet müdahalesi ibaresini hatırlayamıyorum sanki yoktu...inşaallah yoktur...bende birincil dedim
-
@mehlikasultan haha Erzurum insanı iyidir hoştur ama meraklıdır. Hocam mülakat sonucu beklerken bayağı rahatsız olursunuz siz o zaman.
-
@mehlikasultan devlet müdahalesi ni ben de hatırlamıyorum .tek ben sanırım Nominal gelir değılımı yaptım Yanlış diye hesap ediyorum Zaten .
-
@2525 İnşaaallah mülakat aşamasına gelebilirim...O aşamaya geleyim yeter ki hiçbiri yormayacağım ..günlük basın açıklaması tarzında bilgi vereceğim onlara yoksa affetmezler beni
-
@mehlikasultan bizimkiler beklemeye alıştı hocam beklediğimiz mülakat sonuçları açıklanmayınca bunu artık sormuyorlar bile. İronik bir eda ile bu da 4 aya açıklanır diyorlar
-
@fatoship ben de yaptım, kimse bahsetmiyor diye ses çıkarmayıp, sinsi sinsi pusuda bekliyorum
-
@2525 değil mi hocam, hep biliyorlar her şeyi onlar biliyor... onlar da haklı ama bu yıl farklı bir yıldı her şey yavaş ilerliyor...sanki bizim elimizde gibi davranıyorlar...olsun inşaallah bir yerlere girince unutulacak bunlar da
-
@mehlikasultan ben soruyu net hatrliyorm mudahale yoktu fakat devlet ve ozel mallarin uretimden aldiklari pay gibi bir cumleydi.
-
@by123 o zaman birincil ya da nominal olandan biri cevap
-
@davetsiz ya kimseden duymadığımdan söylemeye korkuyordum İlk defa sizden duydum .doğru olma ihtimali yok mu ki
-
@mehlikasultan devlet ibaresini gayet iyi hatırlıyorum vardı. Ben de bu yüzden ikincil gelir dağılımı yaptım. Doğrumu yanlışmı bilemem artık
-
@Stigltz hocam emin misiniz? Bende ikincil yaptım ama burada yazılanlardan yanlış kabul ediyorum onu.
-
@Stigltz illaki kaçırdığımız yanlış okuduğumuz oluyor elimizde olmadan neyse artık sonuçları bekleyeceğiz...
-
@mehlikasultan devlet geçiyordu ama devlet müdehalesi geçmiyordu zaten geçse soru 2.gelir dağılımı olur direk
-
@mehlikasultan yanilma ihtimalim tabiki olabilir ben birincil yaptim yanis saydim sayarkende soruyu ama soruda soyle konustgumu net hatrliyorum devlet ozel mal ayrimi diyi ne demek istyo acaba dedim sonrada uretimden aldiklari pay vardi cumle icinde o yzden birincil yaptim. Mudahale seklinde degildi ama kendi kendim konustum cok o soruda o yuzden mudahale kelimesi olmadigindan eminim devlet vrdi ama devlet ve ozel mal vardi. Mudahale seklinde degildi
-
Hala mı soru tartışılıyor? Bu bile sınavın ne kadar gıcık bir sınav olduğunun göstergesi. 75'i geçen umudunu kaybetmesin.