@Kutyler herkes doğru puanını yazıyor mu acaba Mardin için
fatoship tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Ben kendi açımdan olmayacağını düşünüyorum açıkçası ..komisyon memleketimden yola çıkarak seçtiğim ilde yaşanamayacagını belirtti net biçimde ..o yüzden umut yok ..açıklandı mı diye de bakasım bile gelmiyor ..herkes hakkında hayırlısı olsun ..
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
@83istanbul hislere umut ediyorsanız ben bu Perşembe hissediyorum ,his ama sadece.
-
@hakimim_25 aynen
Gelsin de herkes şu belirsizlikten kurtulup önüne baksa artık ..
-
@marshallinksi ilan sayısı ve sistem değişikliği ile bilginiz var mı peki ?
-
Şubatta olursa sınav,tek alım olur bu yıl o zaman .Bence bu sene guy sınavında görülmemiş taban puanlar görülecek gibime geliyor, tabi sınav olursa.Sınavın geçerlilik süresi ne olacak çok merak ediyorum .
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@Sneijder 77,79 Şanlıurfa riskli mi sizce ?mantıklı yaklaşımınızdan size sormak istedim
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@Sneijder anladım ,teşekkür ederim gene de .
-
RE: Guy şırnak
@Umutlu-bekleyiş evet haklısınız çevresinde bayagı il açıldı da ben de 78 i bulacağını düşünmüyorum ama ortada söylenenler insanı bir o kadar korkutuyor ..
-
RE: Guy şırnak
@Kutyler ben Antalyalıyım ama o cesareti kendimde bulamıyorum .Antalya bu sene tehlikeli bana göre tabi ..İstanbul da beni korkutuyor .Diyarbakır riskli mi sizce ,Batman ,Maraş ?Doğu da Urfa Ve Antep kontenjan açısından da iyi fakat biri daha düşük kapatacak gibime geliyor .ama son güne karar veremem sanırım ben de ..
fatoship tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Mardin için çağrılan var mı arkadaşlar ??
-
,ilçe emniyetine bugün sordum güvenlik soruşturması durumunu .onlar 8 Aralık'ta istihbarata gönderdiklerini söylediler ..ne kadar süre sonra çağırırlar acaba ??
-
RE: Mardin Gelir Uzman Yardimciligi
Mardin'i kazanıp da işe başlamak için çağrılan arkadaşlar var mı ?konya ve Urfa için de başlayan arkadaşlar varmış sanırım .
-
Arkadaşlar ben de Mardin için bekliyorum .polisler bugün bulunduğum ilçenin mahalle muhtarına sormuşlar .bu soruşturma tahmini ne zaman sonra biter ve vergi dairesinden çağrılırım ??.23 kasımda teslim etmiştim evrakları .
-
Kendim olumsuz olacağını düşünürken çevremdekilerin de şimdiden olmayacak gibi hissedip teselli çabaları insanı daha da mahvediyor ...
-
@sağlıksızyaşam hiç bilmiyorum hocam ,öyle keskin söyledi ki üyelerden birisi hiç unutamıyorum .inşallah hayırlı sonuç alırız ..
-
@zeljkobra ben de anlamadım direkt o şekilde önyargılı biçimde cümle ile karşılaşınca ..onun dışında başka değişik bir durum olmadı .neye göre neden o şekilde düşünüyorlar anlamadım .
-
@merveek çok teşekkür ederim .inşallah dediğiniz gibi olur ..
-
@sağlıksızyaşam memleketim antalya .seçtiğim il Mardin .