2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kpssa hocam devlet ibaresi kesin var. Ben bu soru üzerinde biraz durdum. En son ikincile karar verdim. Lakin gib soruları bazen net sormuyor. Devlet ibaresi koyup ikincilide sormuş olabilir. Vaya müdahale kavramını kullanmayıp birincilide sormuş olabilir. Artık kısmetimizde ne varsa onu görecez
-
sınav sorularını tartışarak kendinizi yıpratıyorsunuz olan olmuş.Bence hangi il kaç ile kapatacak diyelim ve düşük düşük söyleyelim en azından moral olur
-
@Obra ya napalım arkadaşım o kadar emek verdik yüreğimiz ağzımızda.tartışa tartışa biraz daha emin oluyoruz : ) tabi gibin hangsini kabul ediceğini bilmediğimizin bilincinde olarak
-
@guyan-gelmiş gib sorulari yayinlamicakmi acaba aciklanacakmi diye aradiimizda soran oldumu bunu hic arkadaslar. Acikladigi yillarda da sinav sonuclarindan sonrami acklamisti acikladiysa.
-
@Stigltz çok haklısınız. İnsan sımavdan çıkınca hangisini kabul eder acaba diyor.mesela benim gördüğüm en bariz iflasla tecil sorusu.iflas borcu sona erdirmez borç ilişkisini sona erdirir.ama sanırım gib bunu borcu sona erdirir diye almış bn tecil dedim soruya ve bnce o da onu kabul edicek.bu yüzden dediğinizi çok iyi anlıyorum.artık bekleyip göreceğiz.birde şu büyüme sorusunu tam net hatırlıyor musun? Ben onu kuraldan yapmadım saydım ama sanırım bi noktası varmış 70 kuralında şuraya kadar bu bundan sonra bu fln diye.ben direk sayarak yaptım ama doğru çıkmadı mı ki?
-
@by123 hiç bir bilgim yok sınavdan sonra sorulara bakma gibi bir huyum yoktur.Sınavdan sonra dışarı çıkar gezer tozarım genelde sonuç açıklanıncaya kadar
-
@Obra çok realist tespitlerin var hocam yorumlarını ilgiyle okuyorum
-
@kpssa iflas ve tecil sorusu icn insan kaynaklarini aramislar facebookta gormustum not aldiklarini soylemisler arkadaslar belki iptal olabilir.
-
@guyan-gelmiş harikasiniz, keske bende de bu ozellik olsaydi iki gecedir kabus gormekten bir hal oldum
-
@by123 o tarz sorularda geçmişte 2 şıkkı da doğru kabul etmişlerdi muhtemelen yine aynı şekilde yaparlar
-
@by123 peki devlet ve özel mal ayrımını yapan kim?
-
Arkadaşlar az önce aradım çıkan kadın dalga geçermiş gibi gülerek çalışıyoruz , siteyi takip edin dedi. Hadi canım sende dedim ben de tabii ama içimden. Artık iyice makaraya aldılar bizi sinir oldum. Sizlerde arayın 0 (312) 387 33 45 sınav hizmetleri demelisiniz çünkü santraldaki adamın dünyadan haberi yok.
-
@kpssa samuelsonu mu sormak istediniz kim derken anlamadim ben oyle okudum mudahale olmadigindan eminim dedim sadece. Birincil veya ikincil falan demiyorm birincil yaptim lakin yanlis olarak saydim sayarken.
-
@guyan-gelmiş peki iki şıkkı kabul edip o iki şıkkı işaretleyen insanlara mı puan veriyorlar ki öyle olmalı yoksa tüm adayların mı doğru kabul ediyorlar? Çünkü bi yerde gördüm bi soruda iki cvp olduğu için her bir adayın doğru diyor.eğer 10000 kşiyede 1 puan verirse adalet nerede olucak
-
@endeks sağolasın hocam.
-
@by123 yok yok yanlış anlamayın savunma olsun fln diye yazmadım : ) ben ikincil yaptım bende yanlış kabul ettim. Samuelsonu sormuyorum yani şöyle demek istedim o ayrımı da devlet yapmıyor mu? Ya nyse ya zaten ben yanlış kabul ettim onu birincil olma ihtimali yüksek sanırım.
-
@kpssa bende yanlis ettim bosver canimiz sagolsun napalim be. Gib' in piyangosuda bize vursun iyi calismalar.
-
@kpssa yok iki şık doğru kabul ediliyor ve onlara puan veriliyor diye biliyorum tabi yanılma ihtimalim de olabilir.
-
@kpssa tartışın tabi hocam. ben sınavın zor olduğuna dikkat çekmek istedim. özellikle istanbul'da kesinlikle büyük düşüş olacak puan olarak. Yarın olsa da öğrensek artık.
-
@Obra istanbulda düşüş olacak diyince yuzume anlamsiz bir gulumseme geliyor . Insallah kardesim