2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ShankS yüzlerce kişi full çekmiş ona rağmen 81-84 arasına düşmüş. bu sefer de iyi düşüş olacaktır.
-
belki tartışılan sorular hakkında değerlendirmeler yapılıyodur. daha sonra optik okumasına geçebilirler diye düşünüyorum.
-
@ali27 işte yanlış olan cvp bu.ama bu şık şöyleydi imza ve yetki devrinde her ikisindede karar alma yetkisi başka bir makama devredilir.bn bu şıkkı karar alma yetkisi imzada devredilmiyor diye baz alarak yaptım.siz bu şıkkı yaptıysanız sizinkide doğru oluyor çünkü makama devredilirde diyor aynı zamanda.tabi soru bazı arkadaşlara göre iptal olmazsa ikisi kanundan alıyor zaten benim bildiğim
-
@Obra İstanbul için puan tahmininiz var mı?
-
@theown en düşük kapatan yer olacağını düşünüyorum böyle istiyorum daha doğrusu
-
@kpssa. Sorunun cevabi biri makama biri kiseye yanlisnolan o. Krds kafami crba ettn her sorn tartsmali .
-
@Themis14 yok dostum sanırım yanlış hatırlıyorsun
-
@Obra aynen bende öyle düşünüyorum bu sınavla o sınav arasında deli gibi fark var çok ciddiyim o sınava girsem çok rahat 95 yapabilirdim
-
Arkadaşlar bana numarasını atar mısınız acaba
-
@Mmrtz arkadas hakli burda acikcasi sizin dediginiz şıkkı hatirlamiyorum. Bende hem imza hemde yetki devrinde karar alma yetkisi devrolur şıkkını isaretledim.bunun yanlis olduguna eminim. Evet her ikisi de kaynagini kanundan alir.
-
@Priss su surecler kafa birakmadi ki hocam ya.gonlumden size oyle mevkileri gecirmisim demekki.insallah onlar da olur
-
Adam her sorusu tartsmali.d.d ya ben ya o patlayacaz.d ama bu sorudan eminm krdesim
-
@Mmrtz arkadaşım zaten senin söylediğinle benim söylediğim aynı şık değil mi ? Tamm o zaman kusuruma bakma benim yazdıklarımı okumadan geç
-
@hobbes hem yetki hem imza devrinde karar alma yetkisi makamdan makamadır şıkkı yaptım ben de A kitapçığı A şıkkıydı
-
@kpssa. Krdsm kirmak istemdm seni k.b bgn yrn aciklanir bence akisina birak stres yapma .d
-
@Hipokrat yetki devrinde devir makama yapılır kisinin onemi yoktur. Kisiler degisebilir bu yetki devrini sona erdirmez .
-
@Mmrtz bak arkadaşım dediğimi iyi oku bu yazdığını yazmadan önce ben sana yazmışım şıkkı.senin dediğinle benim dediğim aynı şık oluyor.sen makama devretmez demişsin işaretlemişsin ben karar alma yetkisini devretmez demişim işaretlemişim.benim bildiğim bu iki cümle aynı şıktaydı zaten.değilsede bak şöyle yapalım sen benim yazdıklarımı okumadan geç olur mu
-
Hatay için tahmin hatay için girenler ne yaptı acaba
-
@kpssa yanlis sayin bosverin ben gibe belli olmaz diye yanlislaara dahil ettim en kotu olabilcek sonuc adina kendimi gorebilmek icin sizde oyle yapin iki sik arasinda olan sorulari yanlis sayin dogru cikarsa zaten sansliyiz degilsede en kotuye hazirlaamis olacagiz kendimizi.
-
Arkadaşlar bazıları kendi yanlışlarını zorla doğru yapmaya çalışıyor buna bir anlam veremiyorum açıkçası herkes gerginken milletin moralini daha da bozmayın anlamsız hareketlerle