2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@crush0606 bende aksini biliyorum tam yargi davasinda yurutmeyi durdurma talebi olabilir diye ama kesin dogru bu gibisinden yanlis yonlendirmek istemem sadece bilgi amacli paylasayim dedim.
-
@wesley10 açılır diyordu. eminim.
-
ıyı aksamlar arkadaslar.hıc konusulmadı ama bır soru ıcın danısma ıstıyorumkurumlar vergisi mukellefı sorusunda ben cevabı dernek yaptım.cunku dernek de kurumlar vergısı odemez.kolektıf sırket ıle arasında kaldım en son dernek yaptım nedendır bilinmez..ıktısadı ısletme ısleten dernek urumlar vergisi oder bunu bılıyorum evet ama şıkta sadece dernek yazıyordu. sızce de bu soruda bır sorun var mı?
-
Arkadaşlar B kitapçığında gelir tablosu sorusunda ilk soru 320bin miydi 280 bin miydi ? Benim cevaplari tam tersi bulma gibi bir durumum var da
-
koskoca ümit kaymak zehra odyakmaz ismail ercan tam yargıda y.d. olmaz demiş. hemde kalın fontla belirtmiş.
-
@darkpassenger kanka bunun diğer dersler için olanı da var mı
-
Arkadaşlar inşallah bugün açıklanırda kurtarırız ya
-
@slhylmz ben bu saatte açıklayacaklarını zannetmiyorum ama inşallah dediğin gibi olur da bu stresle bir gece daha geçirmek zorunda kalmayız.
-
Dostum Otel sorusunun detayi vardi yalniz.. Oteldeki genel demirbas degil de ozellikle 'musterilerin kullandigi demirbaslar' diye bir ifade vardi.. bu durumda Pazarlama satis dagitim hesabini da kabul edebilir kurum. @darkpassenger
-
@darkpassenger + Likidite oran sorusu + tahvil ihraç eden bir soru daha vardı galiba
-
@Hipokrat atacağım muhasebede biri değişecek bu arada
-
@wesley10 sabırsız az bekle gelecek
-
@Alperiniz kollrltif sirket sahis sirketi olduğu için gelir vergidi mükellefidir
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Yok dusundum sadece detayini kattigimizds farkli anlam cikar mi diye sorudan @holywind
-
@mehlikasultan tamam evet onda ben de hemfikirim.dedıgım gıbı kolektıf ıle dernek arasında kaldım. cevabı dernek kabul etmememız ıcın ıktısadı ısletme ısleten dernek demesı gerekırdı dıye dusunuyorum
-
Eskiden buralar dutluktu
-
-
-
@darkpassenger adamsın