2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kpssa tamam
-
@Mmrtz 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@kpssa tamam haklisn. Orda ben iki cevapli anldm
-
yetki imza devri sorusuna istinaden : yetki ve imza devri makama yapılır diyen şık kesin olarak yanlıştır. sebebi ise yetki makama yapılır soyuttur , imza kişiye yapılır(makama değil !!!) somuttur.
-
@hobbes ya ben şıkkı şöyle hatırlıyorum imza ve yetki devri her ikiside karar alma yetkisi başka bir makama devredilir diyordu.boşver hobbes anlatma cidden ben yoruldum tartışmıcam artık soru.sende uğraşma.
-
Gini katsayi sorunun cevabi neydi bi cevaplamadniz.
-
@hobbes kanka yetki de öyle ok imza da da mı aynısı geçerli şık ta ikisini de söylememiş miydi
-
@Mmrtz en düşük olanı yani 0.5
-
@Grimmjow 0.3 yokmuydu
-
@ansızınbirilan ya arkadaşım tam olarak şık zaten imza ve yetki devri her ikisindede karar alma yetkisi başka bir makama devredilir diyordu.benim dediğimle senin dediğin aynı şıkta olmuyor mu zaten ben yanlışmı hatrlıyorum
-
Mudurlerin sinavi aciklanmis. Darisi bizimkinin de basina. Aciklansa da artik su gergin soru tartisma muhabbetleri bitse gari
-
Arkadaş biri 0.4 eminim der diğeri 0.3 der aynı sınava girdiğimizden emin misiniz
-
@Hipokrat şık da imza icinde makama karar alma yetkisi devredilir demis. Burda ikisi de yanlis imza yetkisi kisiye verilir ve karar alma yetkisi devredilmez. Aslinda ayni şıkkı savunuyorsunuz yanlis olarak . Sonuc olarak cevap o gib bir aksilik cikarmazsa
-
A gubnda tabloda en altaydi 0.3
-
@kpssa olur boyle seyler ya herkes gergin. Cok takilmayin.
-
@hobbes bnde bunu diyorum arkadaşlara benim için anlatır mısın
-
@Mmrtz a grubu b grubu sorulari farkli degilki cevap en alttakiydi evet ama 0.5 ti
-
arkadaşlar iki gün geçti artık ne yaptığınızı aşağı yukarı anlamışsınızdır. bir soruyu sayfalarca tartışmak saçma değil mi? artık açıklanacak ve göreceğiz.
http://www.strawpoll.me/12977200/
anketi tekrar paylaşayım. mükemmel önemli sorular sebebiyle arkada kaldı.
-
@Mmrtz ben de a grubundaydım tabloda en altta 0.5 vardı
-
2013 yilimiydi ordan belki karsyor
-
@Mmrtz 2020