2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@James-Buchanan çok zor ama mecbursun sizin bi Umudunuz var hadi benim o da yok mecbursun o yüzden şu an kalkın ders çalışın
-
@reagan hayır ben TECİL yaptım.İflas borcu sona erdirmez borç ilişkisini sona erdirir diye görüyoruz hep.Fakat gibin bu ayrıntıyı geçip borcu sona erdirenin içine almış alabiliceğini düşünerek sınavda tecil yaptım çünkü onun kendine göre doğruları olabiliyor bazen.Arkadaş gib tecili kabul eder diince buna rağmen kimsenin hakkına girmemek için düşüncemi belirttim.Yani bana yararı olucak bişeyin tam tersini savundum anlatabildim mi? Hukukçu değilim belkide soru doğrudur bilmiyorum.Herkes için doğru olan ve hakkaniyetli olan olsun.
-
-
Sinav hepsi hatali sinav iptal edilsn.. Cevabi yanlis cikan aglamaya basldi asabimi bozudu bende takip etmeyecem.bariz net cvpli syler tartisliyor .
-
@Hulasamu aynen hocam bende aradım bayan çıktı bağladı ama açmadılar
-
sınavdan bır gun oncekı gece ile birlite tam 5 gecedir ne uyuyabiliyorum ne bir şey yapabiliyorum. aklımı oynatacam az kaldı
-
İlk maaşınızla tedavi olun arkadaşlar zira ruh sağlığınız çok bozuldu bu süreçte
-
@Alperiniz hocam artık burdan çık bence ders çalışmak gerek beklemenin bi manası yok
-
@ucanizmirli bana şart.
-
@Alperiniz ben kavga edecek birilerini bulup stres atıyorum bende sıkıntı yok
-
@ucanizmirli ben sessiz sessiz bekliyorum.sabır diyorum sonu selamettir inşallah
-
şuraya yapılan yüzbnlerce yorumun onda birini twitterda gib i etiketleyerek yapsaydk şmdiye kadar açklanmş açklanmasa bile bir açklama yapılmştı.ama şunu kabul etmek lazm ki İİBF liler olarak klasik türk insanın karakterini yansıtıyoruz.sabahtan akşama kadar şkayet edip çzüm içn hiçbr şey yapmıyorz.Gib i arayandan çok gib i arayan varmı diye soran var forumlarda.Hep başkaları pişirecek biz yiyeceğiz.İİBF ye haksızlk olduğu kesn ama kusura bakmayn da HAKEDİYORUZ!!!
-
@ukraynali kardesim sinavi kazanirsam bi ukrayna turu dusunuyorum bi arkadasimla bize genel bilgi klcak yer vs bilgi verir misin?
-
-
@Teklif-eğrisi ben de yerimden fırlamayı sonra çığlık çığlık evin içinde koşmayı sonra sokağa çıkıp sokakta bagirmayı planlıyorum
-
@sdt-uysl arıyoruz bugün açmıyorlar...
-
@mehlikasultan işin kolayını bulmuşlar cunku.gunlerdır arayanlar hep aynı seyı dedıgı ıcın artık açmıyorlar.aynı kpss suresı uzatılsın zamanındakı gibi.kac kere aradım bir kere açmamıştılar
-
@Teklif-eğrisi valla ben de yapmayı planlıyorum direk beraber gideriz olmaz mi
-
@ukraynali ben Kharkive gitcem
-
Hayatımızı Sosyal Darwinizm deneyine çevirdiler 3 aşamalı atama mı olur, doğal seleksiyona uğruyoruz her aşamada güçlü olan kalıyor zayıf olan ezilip gidiyor..