2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@mehlikasultan aynen öyle.29 kasım 2015 gununden beri bekliyorum
-
Arkadaşlar liste halinde mı açıklanacak acaba yine
-
@mehlikasultan öyle vallaa..
-
@theown sistem değişmediyse oyle olur.dün müdürlük sınavını da liste halınde yanı klasık usulde acıkladılar
-
@Alperiniz Dediğin çok doğru ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.Burdan yazmanın bişi değiştirmeyeceğinin bilincindeyim.Sabah dedimki özel fonlarla ilgili girmeyin konuya @ucanizmirli ile de esprisini yaptık.Bende konuşmak istemiyorum sadece gelip gelip onunla ilgili bişi yazıyorlar konu açılıyor
-
@Alper İsmim listede yoksa puanima bakmayı düşünmüyorum da
-
@theown ben de ismim listede olursa puanıma bakmayı dusunmuyorum
-
@kpssa anlıyorum kardeş işte insanın beynınde bır noktada artık bu bı ur gıbı bır sey olmus dokununca da ınsanı tepkı vermeye zorluyor.
-
@angarabebesi sanırım bu bu günün en doğru ve özel cümlesi
-
SORULARA İTİRAZLAR DEĞERLENDİRİLİYORMUŞ... SANIRIM BUGÜNDE YATTI... AZ EVVELKİ YANLIŞ ALARM İÇİN KUSURA BAKMAYIN...
-
@wagner duyumunuz saglam mi?nerden biliyorsunuz.aciklanmazsa sizi ozel fona atarlar bak
-
@wagner tahminin yada beklentin mi yoksa bilgin var mi açıklayacağına dair ?
-
açıklanacak mı bugün yoksa yine azap mı çekecez bilen duyan gören
-
@Teklif-eğrisi Heyy Allahım özel fonlar hesabını bulan kişi şu forumdaki özel fonlar hesabı yorumlarını görse sevabına Hesabı kapatırdı
-
@Alperiniz Beni anladığınıza sevindim gerçkten ve sizinle böyle iletişim kurmamızda beni sevindirdi.Dün eski bi belge atılıyor ve gib cvp vermiş deniyor o soruyla ilgili.Buraya atan arkadaşın onu paylaşıldığı için attığını biliyorum kötü bi niyeti olmadığınıda biliyorum lafım onu öne sürene.Bu doğru mu sizce? Buna susup oturalım mı hiçbişi yazmayalım mı? Dün o soru bu yüzden açıldı tekrar.Soru konuşuluncada bıktık öldük madem öyle doğru olan şeyler söylensin soru hocalarada doğru aktarılsın.Benim dediğim sadece buydu.Yoksa burda konuşmanın bi anlamı yok fakat insanların morali bozuluyor.
-
@brkmrv inşallah ya
-
@mehlikasultan aynen oyleozel fonu buldugum gune lanet girsin diyodur simdi
-
@theown bunu bnde sordum arkadaş öyle olur büyük ihtimal dedi
-
@kpssa gordum kardesım gordum.sınavdan cıktıgımız andan berıdır her yorumu okudum.onu burda paylaşan ksıı de faceden almıs yanı kendısı de bence burda masumıyet karınesıne sahip aslında sorunun cevabında sıkıntı yok ama sorunun kendısınde hata var. yanı sorudan ne anlmamız gerektıgnı bilsek evet hepımız cevaba yonelecez ama dedıgım gıbı soru köku yoruma acık oldugu ıcın kavga oldu
-
@kpssa 10 dk kayboldum kavga edecek birilerini bulmuşun gene