2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Bilmiyorum ama herhalde bir milli piyango çıkınca bir de kurum sınavı sonucu beklerken akrabalar bu kadar çok arıyor sanırım
-
boş yere beklemiyoruzdur umarım kesin çalışıyorlar mı ?
-
Tarihinde bir kere 3 gün seken sınav vardı yoksa her sınavda gecesi açıklanırken şimdi bekle dur be kadar küfretsem azdır
-
İşin şakası hakikaten bilen birileri var mı açıklanması muhtemel mi dostlar ?
-
@Ma12 Piyango da mı çıktı daha önce?:)
-
bu tayfa komple kooperatif kuralım bence. tamam mesajlarım sanki bir jet fadılmışım imajı oluşturmuş olabilir, fakat bu çok makul bir fikir. sermayeyi bulunca size döneceğim.
-
Kankalar açıklanacağı hakkında ibare var mı noldu ,yine girdim foruma yine heyecanlandım
-
Arkadaşlar calısmalar devam ediyor ne zaman bitecegi belli degil biz ikiye kadar bekleyelim olmadi yatariz
-
@Hipokrat yaklaşmakta yaklaşmakta olan
-
İn cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık;
Biri benim, biri de serseri kaldırımlar.. -
@karakalpaklı yok o milli piyango olayı tamamen şener şen in filminden kalma aklımda diğerini de malum yaşıyoruz.:)
-
Komutan Logar, bi cisim yaklaşıyo efendim.
Gibi olduk. -
@atiba kanka son dakikalar ne diyosun konya düşer mi baya
-
Şu an çalışma olduğu kesin mi ? Öyleyse bekleriz tabiki
-
Bu saatte sonuç beklemek de sevdaya dahilmiş.
Ben 2ye kadar bekleyecem.
-
Yok mu gib'in yakınlarında oturan bir babayiğit gidip bir baksın olmadı vallahi daraldım iyice 7-8 ay ilanı bekledik ama bu bekleyiş daha farklı
-
Ne kdr doğru bilmiyorum ama babam 5 gün içinde açıklanma zorunluluğu gibi bi yönetmelik var ddi zira babam itinayla her sene gib sınavlarına girer henüz birini geçebildi en geç yrn ddi
-
@Hipokrat inşallah ya bütün iller 70 olsa bi kere de bu 2016 kpss ballılar deseler çok mu
-
şu binanın fotoğrafını çekseler keşke :d
-