2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Hani aynı anda yazıyosunuz da bir kaç bildirim peş peşe geliyor ya , iste ben o zaman açıklandı sanıyorum yapmayın
-
Babası için okuyan, annesi için evlenen gençleriz neticede.
-
@sofuoglu şaka maka gece insan kaynaklarından kalıyorlar yani öyle mi? pek tecrübem olmadığı için soruyorum. ilginçmiş gerçekten
-
Ben şeyi merak ediyorum. Şuan GİB de çalışanları hayatlari boyunca bizim gibi bekleyen olmuş mudur? Böyle gecelere kadar hasretle umutla
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@Ma12 valla dostum sınav zamanı kalıyorlar zannedersem,2015'de gece 2 de açıklanmış sınav dönemi yoğun oluyorlar illaki
-
sonuc açıklamaları mesai saatleri içinde yapılsa daha iyi olur artık uyuyamaz olduk gecenin köründe habire gib sayfasını yenile dur
-
aycan hocaya sorar mısın tekrar daha bekleyelim mi , çok uykum geldi zor tutuyorum kendimi
-
@sofuoglu e ama bugün hem burda hemde facebook da şöyle bir şey geçti artık 6 dan sonra kalınmıyormuş değişmiş falan gibisinden şimdi de ışıklar yanıyor dendi. Hedef mi şaşırtıyorlar nedir aramayalım diye acaba
-
Gib mübarek günleri sever bence yrn öğleye doğru açıklayacaktır bu geceden umudu keselim
-
@Ma12 Vallahi inan Ankara'da olsam gidip bakardım gerekirse içeri girmeye çalışırdım.Her kafadan bir ses çıkıyor,Tuğrul hoca da ima etti çekildi kenara vallahi zor duruyorum yatarım 20-30 dk'ya
-
@aylin dur bakalim ne cabuk pes ettin yahu o kadar bekledik
-
@aycan bu gece kesin mi?
-
@aycan valla zor duruyorum boşuna beklemyim dedim gelmicekse:)
-
@sofuoglu ...
-
Burası çok heyecanlı olmaya başladı
-
@aylin sen uyu ben seni dürterim diyecektim ama forumdan bildirim gelmiyo kapali olunca
-
-
Gece açıklama fantezisi nedir arkadaş uykusuz perişanız
-
@James-Buchanan insallah hocam kesinligini Allah bilir ama belli ki ihtimal baya yuksek yoksa Tugrul hoca bekleyin demezdi