2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
GIB yenile yenile ozel fonun tukendi. Hadi gelde kapatma kaydini yapalım
-
@atiba keşke 72 ile kapatsa cidden ihtimal var mı ya
-
Bu nedir Allah aşkına ya abla bi iibflinin gazabina denk gelmis
-
hep birlikte dua edelim istanbul 75 altı olsun aminn
-
@aycan hahahha sonuçlar yoksa Yıldız Tilbe var.
-
@karakalpaklı kanka bnd sınırdayım ya çok pis negatiflik çöktü bana,bi de rüyamda guy arkadaşı arıyorum konuşurken ses gidiyor yüzüme kapatıyor falan iyice tribe soktu rüyada
-
@karakalpaklı Kaç doğru var hocam bende sınırdayım...
-
Arkadaşlar kesin açıklanacak mı net bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim duyumlarla değil??? Ders çalışıyodum bıraktım
-
Geliyorrr gulyabaniiii geliyorrrr sakin olun ben korkuyomuyum geliyorrrrr
-
Eskiden buralar dutluktu
-
2014 istanbul alımının da kurum 73 ile kapatmış darısı bize
-
ışıklar söndü mü
-
@theown hocam bence imkansız değil ya ama elbet biraz zor inşallah zoru başarırız. sonuçta alımın yarışı istanbula..
-
@Grimmjow Hocam 20 yanlış kesin var. Bi on soruyu da değiştirdim sınavda. Ama hangi şıkkı silip hangisini işarerlediğimi hatırlamıyorum. Inşallah doğru olana yönelmişimdir.:)
-
@karakalpaklı aynen bende sınırdayım diye düşünüyorum. ve değiştirdiğim 3 soru var: gülünç ama hindistan sorusu, direkt işçilik sorusu ve bir de sektör sorusu
-
açıklanacak diyenler uyudu kesin.
-
@karakalpaklı üstat aslında en iyisi benim yaptığım gibi belki 30 yanlisim vardır zaten kafadan elenmisimdir ya da 10 yanlisla kesin listedeyimdir. Bilmiyorum tam bi kumar oldu ama umut anlamımda hiç karamsarlığa düşmedim bu sekilde
-
@karakalpaklı Hmm inş doğrulara yönelmişsindir benimde 75-77 arasında bi doğru var tam hesaplayamadım inş İstanbul 74 ile kapatacak içime doğuyor çoğumuz da fire vermeden gireceğiz zaten açıklanınca ilk kaçla kapattı diye bakacağım
-
Gece tgrt de attığımız twitleri beklediğimiz geceler geldi aklıma ne çabuk geçti zmn
-
gecenin bu saati burda dönen muhabbeti olaya uzak biri görse çok saçma gelebilir. Ama aylarca belki 1 2 3 yılımızı ve hatta daha fazlası bu yolda harcadık bi Umutla bu bekleyiş çok normal