2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Bu heyecanların bekleyişlerin sonu hayırlı olsun bu gece
-
Durduk yere heycanlandırdık sanki kendimizi
-
@karakalpaklı hocam bu arada benim tercihimde İstanbul. Kazanırsak inşallah artık bir Galatasaray maçına gideriz.:)
-
"Olsun ya sıkma canını" tesellisi duymak istemiyorum. "Hayırlı olsun Fatih, Allah daha iyilerini nasip etsin" desinler.:)
-
Şu istanbul 74 ile kapatacak diyen arkadaslarim. Insallah 74 ile kapatir da siz 80 alirsiniz o derece dua ediyorum
-
Forumda yayınlanan cevaplara göre 75-83 arasında dolanıyorum. Ne yalan söyleyeyim esasen hakkını da verdim çalışmanın. Olmazsa ne olur bilemiyorum, ruh halimi kestiremem. Adapazarı ovası gibi çöküntü neticesinde dümdüz olabilirim.
-
@Ma12 Hocam biletler benden eğer kazanırsam. Aha herkesin içinde söz veriyorum.:)
-
@karakalpaklı hocam beni de Fener maçına yolla
-
@canberkalican kanka bnd ondan korkuyorum
-
@aycan son durum ne?
-
GİB e ithafen
-
@halilhy Tamamdır. Bir GS-FB derbisine gideriz herkesin gönlü olur
-
@halilhy Hocam daha önce 3 sefer gittim Fener maçına. Zorla bağırmak zorunda kaldım. Ama seni stat dışında beklerim.
-
Şuan hayko cepkin gibiyim tek gözüm kapalı sayfayı yeniliyorum uyudum uyucam
-
ışıklar söndüyse uyuyalım.
-
@karakalpaklı guy hatrına olsun o kadar be
-
@James-Buchanan kanka taktın ışığa belki arka odalardan birinde çalışıyorlar
-
@hobbes ya aslında korkuyoruz ama bence istanbulun 75 alti olmasi icin bi kac neden var gibi
1-)guyun en zor sınavıydı
2-)istabul alımın nerdeyse yarısını yapan il
3-) geçmişte istanbul 73 ile kapattığında ilk alimdi gene iyi insalar vardı.
yada kendimi böyle indiriyorum bilemedim. -
@karakalpaklı Fener maçı nasip olmadı henüz ama bende chelsea maçına gitmiştim. Kale arkasındaydım, sucu tam arkamda. artık 80den sonra ağzımı oynatıyordum
-
@Hipokrat kesin açıklanmıycak şuan bence gib bunları okuyup gülüyo