2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Mehmet-Muzaffer hocam seni de kaybettik desene
-
@Mehmet-Muzaffer 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Ferhat Paşa Antlaşması İran'la imzalanmış, böylece ülkemiz doğuda en geniş sınırlara ulaşmıştır.
3.Ahmet Çeşmesi Lale Devrinde yapılmış, sivil mimariye örnek bir eserdir.
Kırım Aynalıkavak Antlaşmasıyla özerk statüye geçmiş, Küçük Kaynarca ile bağımsız olmuş, Yaş ile Rusya'ya bağlanmıştır.
Napolyon'u Cezzar Ahmet Paşa komutasındaki Nizam-ı Cedit ordusu yerle yeksan etmiştir.
Paris'e 28 Mehmet Çelebi geçici olarak, Londra'ya Agah Efendi daimi olarak atanan ilk elçilerimizdir.
Ayrıca sevenler gece ölürbunlar A kitapçığında yoktu, itiraz etmeyi düşünüyorum ben.
-
@aycan sizin çalışacağınız yok, tarihi ayaklarınıza getirdik. birazcık da gülelim istedik, soruyorum: çok mu?
-
Kısa bi süre önce bu forumdaki samimiyeti çokça beğenirken şuan fazlaca bi huzursuzluk hakim diye düşünmekteyim. Hepimizin psikolojisi yerlerde malum zor zamanlar, ama yine de konuşmalara biraz daha dikkat mi edilse. Saygı önemli şey.
-
@Mehmet-Muzaffer ulvi kamu hizmetidir hocam çok olur mu elinize sağlık sık sık bekleriz
-
Ben yeni bi sayfa açayım bari de oraya gelin bu ne yav biz giremedik sınava bu kadar atar gider yapmadık yav
-
gülelim, eğlenelim kardeşim. ne bu asık surat falan? hayat çok zor, daha da zorlaşır bak böyle.
-
Bunca yıl sönmemiş umudum, nisan değilse mayıs, perşembe değilse pazar
diyor Attila Ilhan. Umudunuzu söndürmeyin. Umut sizi ayakta tutar.
-
@davetsiz eminim kardeşim .. Burda hiç bir soru tartışmasına girmedim yine girmiycem.. Ama bu muhasebe konusunda tecrübem var smmm geçmişim var buna dayanarak ve dediğim gibi farklı bi çok kaynaktan da gördüğüm kadarıyla 159 a kayıt yapılır deyip bitiriyorum..
-
@nefiseok
sana helal olsun aynı soruyu koydum önüne hala sabit fikirlisin, bravo valla
gideyim de ferhat ın kitaplarını yakayım.. -
@davetsiz sabit fikirle burda sen okuyorum tek sayfaya güvenip iinan sensin ayrıca Ferhat hocanın bi kaç sınavla daha çatıştığı notlar var Kendiside bunu derslerinde belirtir zaten kendisinden sen de ders aldıysan bilirsin ama bilmiyosanda üsteleme
-
Gib bize salako muamelesi yapıyor. Salı sallanır Çarşamba çarşafa dolanır Perşembe perişanlık. Ptesi açıklanır.
-
@davetsiz http://archive.ismmmo.org.tr/docs/yayinlar/MevzuatSerisi/Mevzuat10/010_Kısım_2bolum_6_ithalat_islemlerinin_Muh.pdf
http://www.muhasebetr.com/yazarlarimiz/koray/093/
http://www.selcuk.edu.tr/dosyalar/files/074/d_tic_muh_3.pdf
Bi kaç link attım bir sayfa resminden daha makul başarılar . -
Sevgili adminler şu eksi butonunu kaldırdınız ya ona ikame olarak abv butonu istiyorum hem de çok
-
@aycan ikame falan kullanma hocam şimdi hemen ona uygun bir soru bulup bir tartışmaya girerler.
-
Ya herhangi bir duyum değil ama aklıma yatan bi senaryo var bu açıklanma ile ilgili. Şimdi cuma 19 mayıs olduğu için tatil. Bence gib biraz onu bekliyor yarın mesai sonuna doğru açıklayacak ve kimse ile polemiğe girmeyecek tatil olacağı için. 3 gün sonra da kazanamayan arkadaşlar ne yazık ki zaten olmadı bisey çıkmaz deyip kazananlar da kazandığı için sorulara itiraz etmeyecek. Tipik güzel ülkemin sınavları !
-
Hala kesin doğru olanı bile tartışmaya çalışan var yazık ya
-
@Obra Aman Allah korusun
-
@nefiseok Arkadasim bak, attigin linklerde ticari mallardan bahsediyor surekli, guy sorusu Demirbas alimi icindi, Duran varlik alimlarinda verilen avanslar kullanir. Zaten maddi duran varliklar hesaplarindan biri de verilen avanslaridir. Verilen siparis avanslari da stoklar grubunun hesabi dikkat edersen stoklar grubunda ticari mallar da var. Guy sorusu duran varlikti . Sorunun cevabinin verilen avanslar disina cikmasi imkansiz . Hukuk diliyle Verilen avanslar Kesin karine diyebilirim.
-
Arkadaşlar arkadaşım bugün aradı sınav haftası içersinde makul bi sürede açıklanacak demiş.Neden bu sene farklı oldu diye sormuş arkadaşım ve adam sınav komisyonu değişti demiş.Bu cümleden her şey çıkıyo açıkcası güvendiğim bi kurumdu ama uzayan süreç düşündürücü