2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@işsiztarzan ben 83.5 ile Sakarya yazmayacam:}
-
@işsiztarzan bende sakarya dusunuyodum ama merkez 5 kisi sadece. Kararsizim
-
@turkkızı işe başladığın ilk gün belli oluyor
-
@vlkrt benimde 80.6 izmiri çok istiyorum ama riskli bence puanımız
-
@karakalpaklı çok stresli bir durum sizce 85 ile ızmir yazilirmi
-
@umudumol Hocam kardeşim orada okuyor. Onun için yazmayı düşünüyodum ama şu an kararsızım. 85le rahat yazılır ama. Ben Bursa Izmir ya da olmassa Istanbul yazacam.
-
@guydemapusant o da iyiymiş:)
-
@ErtuğrulBey76 bana at e mailini ben atayım
-
Yahu ben sigaramı yakıp kahvemi yudumlamayı düşünüyodum bu aşamada. Neden böyle olduk?
-
İstanbulda guyum arkadaslar aklınıza takılan olursa seve seve yardımcı olurum
-
@karakalpaklı Sigara bizi yaktı gibi hissediyorum
-
https://media.giphy.com/media/N35rW3vRNeaDC/giphy.gif 2000,32'ye bölününce kudretinden eser kalmamış:)
-
@Rorschach159 Tersinden yaktık hocam stresten.
-
@guydemapusant istanbul'u tavsiye ediyor musun hocam? ve hangi ilçesi daha rahattır
-
Geçen sınavda İstanbul'un çevresi düşük kapattı manipülasyon gene olacak:)ben bu düzene küfrediorum
-
@sametuzeyir istanbulun tüm vergi dairelerinde iş yükü yoğundur. Verildiğin servise göre değişir. Ben vergilendirme de calışıyorum. Vergilenditme mutfak ama pişmanlık ilçe olarak anadolu yakası rahattır ve nispeten uygundur. Zaten işe basladıgınız gün yeriniz belli oluyor. Evrak kayıda gittiğinizde ikamet soruyolar oturmak istediğiniz semti secin ona göre daire atıyorlar
-
@paretowilfredo 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@atiye_4781 geçen sene en yüksek kapanan kurum sınavı Ankara idi. 85 puanla. ama şu da var; 800 alımlık İstanbul da 84 ile kapadı. . Aslında sınav soruları çok ölçücü seçici olmadığı için olaya bilgi, çalışmaya ek olarak DİKKAT sınavı olarak bakmak değerlendirmek daha doğru.
Teşekkür ederim hocam. Aklım kalbim beynim herşeyim ankara diyor. Hayırlısı olsun artık. Kapatacağız gözlerimizi.
-
@guydemapusant ona göre daire atıyorlar derken? Tam anlayamadım ama?
-
@hkkcndr istanbulda ikamet etmek istediğiniz yer diye bişey soruyorlar evrak teslimde. Oraya atıyorum kadıköy diye yazarsanız sizi kadıköye yakın bir vergi dairesine veriyorlar
-
@guydemapusant hmm o güzelmiş ya. Teşekkür ettim hocam. İstanbulda lojman işi sıkıntılıdır herAlde dimi?