2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aksoyefecan Sen hiç hayatında Osmanbey'den Taksim'e 1 saatte gittin mi ? Altımda araç olmasa ve metroya binmiş olsam 3 dakika gezi parkı. Bilmem anlatabildim mi? Bu kıssadan hisse ile anlaşılacağı üzere Metrobüs sadece E-5 ten gider ve herkeste Beylikdüzünden ya da avcılardan söğütlüçeşme(kadıköy)'ye gitmez. Güngörenden bi arkadaşım Teşvikiye'ye 3 aktarma 2.5 saat te gidiyordu. Kesin metrobüsle gitse daha çabuk ulaşır emin ol.
-
Büyük şehirde ulaşım her zaman sıkıntı.Sikinti olmasa o kadar alternatif sunulmaz.Herkes biliyor sonuçta ,kimse sasirmaz aaaaa bir saatten az bı yerden biyere gidemiyorum diye.Zor mor arkadaş gidiyosan çekeriz kahrını napalim.İssizlik daha zor valla
-
Arkadaşlar acaba bu son degisikliklerde yansıyacak mi sınava
-
bi yandan hangi ili yazarsan yaz gelecek rahatlığı diğer yandan kurum sınavında 1 puanla kaçırma korkusu Geçen sene ilk defa hazırlanırken bu yazıları okuduğumda şaşırıyodum ama insan içinde olmadan bu işin bilmiyor hakikaten . Allah yardımcımız olsn hayırlısı neresiyse orası olsun
-
ben ve burada benim gibi yazanların sözüne inanmayan arkadaşlar yazsınlar istanbul'u. inşallah kazanırlar da görürler istanbul'da 3300 lira maaşın bir ''hiç'' olduğunu.
-
@kilici seninle şahsen muhatap değilim zaten ama üstüme taş atarsan şahsına taş atarım huyumdur.
@gariban-guy kadıköy'de oturuyordum hem de özel bi sebepten 900 lira kira veriyordum inanılacak şey değil.(1500 bulursan hele merkezde öp başına koy) Şuan Bursa'da ikamet ediyorum, geçim sıkıntısı ve bazı ailevi sorunlardan dolayı dönmek zorunda kaldım. Yoksa Kadıköy (Rasimpaşa) candır ya keşke herkes orada otursa da 2000 kira verse. Benim anlatmak istediğim başka bişey ama anlamıyorlar.
-
Süreç çok zor arkadaşlar. Allah yürü ya kulum desin inşallah.
-
@lordfrantic Ankara'dayım ben ama benim bir ayağım İstanbul'da.Ankara yazmaya cesaret edemiyorum. Yoksa Ankara'da yaşamak istiyorum. İstanbul çok fazla alım yapıyor. o yüzden istanbul yazacağım istemeye istemeye.
-
@gariban-guy Puan kaç kardeşim
-
Noldu yahu bu foruma. Nerde buranın eskileri. Valla forumun eski halini özledim. @ddguy @miss-smith @İnmyheart @karakalpaklı nerdesiniz
-
@lordfrantic 81 küsür
-
@gariban-guy Hayırlısı inşallah...
-
@gariban-guy kardeşim istanbul çok güzel gezilecek yer çok ama 3300 lira düşündürüyo.Ankara sanki yüksek kapatcak gibi
-
@guydaguy Gezeceğim kadar gezdim bu yaşıma kadar. O yüzden o tarafı düşünmüyorum. Tamamen yaşam koşulları
-
@guydaguy bnimde p35 82 küsür en çok Ankarayı istiyorum.Ama çok soru var kafamda.Şimdi 775 kişi sınsva gircek 310 mülakata kalcak.Kurumun yüksek kapatma ihtimali çok yüksek.Bu korkutuyo sınav kolay diyolar.
-
xxxxxxxxxxxxxx
-
@guydaguy Tercih tamamen kapalı kutu. Neresi tutarsa.
-
@TugayÇ 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Noldu yahu bu foruma. Nerde buranın eskileri. Valla forumun eski halini özledim. @ddguy @miss-smith @İnmyheart @karakalpaklı nerdesiniz
Burdayız ama buralar karışmış hararet basmış
-
@umudumol hocam böyle dersen linç edilirsin forumda ama dediğin gibi garantisi yok özellikle bu iki şehrin
-
@TugayÇ kardeşim bizi saymadın ama bizde yıllarımızı verdik foruma unutulmuşuz