TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. lordfrantic
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 22
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 2
    • Gruplar 0

lordfrantic

@lordfrantic

6
    İtibar
    309
    Profil Görüntülemeleri
    22
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

lordfrantic Takip etme Takip Et

lordfrantic tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)

Arkadaşlar bu zamana kadar MHUY GUY DUY sınavlarına girerek bişey tutturamamış ve radikal bir kararla askerliği aradan çıkartarak İstanbul'da özel sektörde çalışmış (Bu arada Bursalıyım) birisi olarak size şunu söylüyorum. İSTANBUL PİŞMANLIKTIR. Hele hele Avrupa yakasınada yaşayanlaın ise VAY HALİNE... Ben Kadıköy merkezde yaşadığım için şanslıydım. Ama diğer yerler geçim sıkıntısı, kiralar, yoğunluk başta olmak üzere son zamanlardaki gelişmelerden dolayı İstanbul'u yaşanılamaz bir yer adeta "persone non grata" haline getirmiştir.

Bu spekülasyon ya da trol amaçlı değildir. Trolün ve spekülasyonun kralını il alımlarını bu kadar karmaşık açıklamasıyla MB ve GİB yapmıştır zaten. Ekstra işkenceler düşük puanlı kardeşlerimize vız gelsin, tırıs gitsin 🙂

Biraz yardımım olduysa hakkım helaldir. Gazanız mübarek ola...

DİPNOT: 81 ve üstü arkadaşlar artık tırsmayın canınız nereyi isterse yazın, yardırın yılan gibi GUY size koymaz... (Trollere bişi denmiyo tabi)

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

@aksoyefecan Sen hiç hayatında Osmanbey'den Taksim'e 1 saatte gittin mi ? Altımda araç olmasa ve metroya binmiş olsam 3 dakika gezi parkı. Bilmem anlatabildim mi? Bu kıssadan hisse ile anlaşılacağı üzere Metrobüs sadece E-5 ten gider ve herkeste Beylikdüzünden ya da avcılardan söğütlüçeşme(kadıköy)'ye gitmez. Güngörenden bi arkadaşım Teşvikiye'ye 3 aktarma 2.5 saat te gidiyordu. Kesin metrobüsle gitse daha çabuk ulaşır emin ol.

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

@kilici seninle şahsen muhatap değilim zaten ama üstüme taş atarsan şahsına taş atarım huyumdur.

@gariban-guy kadıköy'de oturuyordum hem de özel bi sebepten 900 lira kira veriyordum inanılacak şey değil.(1500 bulursan hele merkezde öp başına koy) Şuan Bursa'da ikamet ediyorum, geçim sıkıntısı ve bazı ailevi sorunlardan dolayı dönmek zorunda kaldım. Yoksa Kadıköy (Rasimpaşa) candır ya keşke herkes orada otursa da 2000 kira verse. Benim anlatmak istediğim başka bişey ama anlamıyorlar.

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

@Ülkü Olay şu ki ben Eski GUY sınavlarını da biliyorum. Yine böyle bir karışık alımda düşük kapamıştı senin tercih etmek istediğin kontenjana aşağı yukarı yakın olan yer. Her zaman için yıl içi yapılan A grubu sınav sayısı (açılan farklı GUY sınavları dahil olmak üzere ki Vergi Dnt. eskiden GİB trf. yapılıyordu), il kontenjanları ve açılan illerin coğrafi konumu belirleyici oluyor. Ama bu sene, içinde bulunduğumuz süreçten dolayı herkes mağdur ve beklenti içinde ve OLAĞANÜSTÜ HAL içinde bir yıl geçiriyoruz maalesef. Net bişey konuşmak çok zor dolayısıyla.

Sorunun cevabı, yukarıdaki tahlillerim sonucunda "%75" 5 kişilik kadroya elindeki puan ile erişmen kanaatimce zor değil. İstatistik bize bunu söylüyor. Allah yardımcınız olsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

@burcudml Kardeşim bizim amacımız nefes alsın yetercileri etkilemek değil, insanlara bazı şeyleri anlatmak lazım. Yoksa siyasi ortam, başvurunun kendisi gayet spekülatif bizim ne üstümüze vazife spekülasyon yapmak ? Yaşayan bilir bunları İstabbul'u gezen değil.

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

@gariban-guy alemsin ya 🙂 @kilici zor durumda en iyisi Silivri de otursun o. V.D. de ŞİŞLİ de olursa dadından yenmez servis varmış ya gider gelir her gün 7 saat 😛

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

@kilici 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:

@burcudml 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:

Ya arkadaşlar istanbuldaki ev kiraları uçuk, ulaşımı şöyle , insanları şöyle diyerek istemeyerekte olsa ( ki istemeden yaptığınızı umut ediyorum) istanbul yazacakları negatif etkiliyosunuz. Bunları diyip sonrasında da spekülasyonlara kanmayın kendiniz karar verin yazmanızı samimi bulmuyorum.Fikir belirtirken enine boyuna düşünün lütfen.

Kesinlikle. Buradaki tercih edecek kişileri etkilediklerini bildikleri için ben iyi niyetli görmüyorum o tür yazıları. Özellikle caps lock açık şekilde istanbul pişmanlıktır yazmaları manidar.

Hahahaha 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

@lordfrantic 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:

@kilici 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:

@burcudml 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:

Ya arkadaşlar istanbuldaki ev kiraları uçuk, ulaşımı şöyle , insanları şöyle diyerek istemeyerekte olsa ( ki istemeden yaptığınızı umut ediyorum) istanbul yazacakları negatif etkiliyosunuz. Bunları diyip sonrasında da spekülasyonlara kanmayın kendiniz karar verin yazmanızı samimi bulmuyorum.Fikir belirtirken enine boyuna düşünün lütfen.

Kesinlikle. Buradaki tercih edecek kişileri etkilediklerini bildikleri için ben iyi niyetli görmüyorum o tür yazıları. Özellikle caps lock açık şekilde istanbul pişmanlıktır yazmaları manidar.

Hahahaha 🙂

@kilici kendine güvenen insan, bak caps açık yazıyorum MYANMAR'DA BİLE YAŞAR DEĞİL İSTANBUL. Şartlar ne olursa olsun. Ben şahsi fikrimi söylüyoum. İsteyen eğri anlar senin gibi eksiler isteyen doğru anlar faydalanır. Vebal altına girmek istesem de zaten (bak yine caps açıyorum) HAKKIM HELALDİR yazmam.

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

lordfrantic tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı

@maxmin nash dengesi var kardeşim. ama teorisyeni Nash değil Neumann doğrudur. (Her iki oyuncunun da diğer oyuncudan bağımsız olarak kazancını maksimize ettiği tercih şekline Nash dengesi denir.)

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

@Hannibal İyi güzel diyorsun dostum da ben İstanbul için yapılan spekülasyonlar ya da reel tercihlerin korkusu içinde böyle bir yorum yaptım. Yoksa tabii ki 4250 kişi İstanbul nere 500 bursa ya da 250 tekirdağ nere ? Açıkçası son şansım değil ama bu 3. guy sınavım olacak az çok tecrübem var. 7 aydır işsizim yani hiçbir şey olmasa emeğimin boşa gitmesine üzülürüm kaç aydır bu sınavı bekliyorum çünkü. Doğudan bi yer ise Mardin, batıdan bi yer ise İstanbul ama spekülasyon güdüsüyle son tercihim Mardin olacak gibi. Bunların doğrultusunda yorumun ne olur ?

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

@innovation 76.4 te benden..Burada millet halkbank tartışacağına biraz yardımcı olsun bize..en azından şahsi fikirleri alalım ya...En azından mantıklı bişey soruyoruz. 85 aldım ankara gelir mi diye sormuyoruz...

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

Arkadaşlar puanım 76.4 ve İstanbul yazmaktan korkuyorum. Açıkçası Suriye alım yapsa Suriye'de yazarım. Gönlümden geçen Bursa (Büyük Risk). Şuana kadar düşündüğüm İstanbul (Ki daha önce 2013 yılında 2 defa İstanbul'a 75 küsür puan ile girdim ordan bi totemim var). Şuan risk almamam gerektiği düşüncesindeyim. Goy Goy yapmayacak arkadaşlardan Allah rızası için yardım bekliyorum...

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic
    • RE: Guydaş goy goy sayfası :)

Hani be ? Öbür tarafta birbirini paralıyo millet nerdesiniz ?

DİĞER içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

@svg Çıkmadık candan umut kesilmez Allah gönlüne göre versin. Değil doğu Aydın'ın bile 70 ile kapattığını gördük neden olmasın ?

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

@gariban-guy Hayırlısı inşallah...

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

@gariban-guy Puan kaç kardeşim

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

@kilici seninle şahsen muhatap değilim zaten ama üstüme taş atarsan şahsına taş atarım huyumdur.

@gariban-guy kadıköy'de oturuyordum hem de özel bi sebepten 900 lira kira veriyordum inanılacak şey değil.(1500 bulursan hele merkezde öp başına koy) Şuan Bursa'da ikamet ediyorum, geçim sıkıntısı ve bazı ailevi sorunlardan dolayı dönmek zorunda kaldım. Yoksa Kadıköy (Rasimpaşa) candır ya keşke herkes orada otursa da 2000 kira verse. Benim anlatmak istediğim başka bişey ama anlamıyorlar.

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic

@aksoyefecan Sen hiç hayatında Osmanbey'den Taksim'e 1 saatte gittin mi ? Altımda araç olmasa ve metroya binmiş olsam 3 dakika gezi parkı. Bilmem anlatabildim mi? Bu kıssadan hisse ile anlaşılacağı üzere Metrobüs sadece E-5 ten gider ve herkeste Beylikdüzünden ya da avcılardan söğütlüçeşme(kadıköy)'ye gitmez. Güngörenden bi arkadaşım Teşvikiye'ye 3 aktarma 2.5 saat te gidiyordu. Kesin metrobüsle gitse daha çabuk ulaşır emin ol.

KPSS A içinde yayımlandı
      lordfrantic
      lordfrantic