2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@şengüll şakamı yapıyon %90 gelir.
-
@honeybee 81 sizin kac?
-
@siyahbeyaz elbette önemli inşallah
Bir an önce açıklanır da siz de rahat edin bizde ayrıca il goc açıklandı baya oldu -
@ErtuğrulBey76 85 kisi alinacak biraz tedirgin oldum antep icin peki kacla kapatir kurum sinavini acaba bir tahmininiz varmi
-
@Umutlu-bekleyiş hocam 8.promosyon u 0.virgülle kaçırdım acısını biliyorum arkadaşlarım guy da bunu yaşamasını istemiyorum yoksa benim 8.promosyon olmadı zaten çabam kimse mağdur olmasın ...
-
@şengüll bence 76-77 arası
-
Bende inşallah Kocaeli yazacam hepimize şümdiden hayırlı olsun varmı yazacak?
-
Forumda kesin gelir diyenler çıkmaya başlamış sıralaması 8bin 9bin olanlara 100 kişilik kontenjanlara rağmen ilk 500 e gireceğinin nasıl garantisini verebiliyorsunuz ?
Ya siz bu süreçte hiç yer almadınız ya da spekülasyon yaparak milleti yanıltma derdindesiniz..
Bir insanın vebalini almak bu kadar kolay olmamalı.. Öneri verin tavsiye de bulunun ama kimseyi yanlış yönlendirmek adına kesin dille konuşmayın. -
İstanbul konusunda yazanlar biraz farklı niyetlerle yazıyor sanki 3350tl maaş için kira çok abartılıyor gibi. Bir çok il kirası zaten 100-200 lira en fazla düşüktür İstanbuldan.
-
@totti ızmir kacla kapatır sizce hocam
-
@konyalı Alakası yok istanbulda arkadaşın evinde kaldım idare der bir zemin kat kira 800 lira çoğu yerde o eve 300 lira veren bulursan öp te başına koy
-
@konyalı Hiç alakası yok. Yaşadın mı ki konuşuyosun ? Mevzu sadece kira (para) değil.
-
@umudumol şuana kadar 80 üstüne çıkmadı hiçbir şehir ama bu sene izmir ankara 80 üstü bekliyorum ama nolur nolmaz bekleyip görecez . Ben İzmir istemiştim riske girmeyecem gibi
-
@kismetnasip istanbulda suriyeliler kiraları çok artırdı.. Yaşamak istediğiniz ve puanınızın yetebileceği yeri yazın allaha emanet olun
-
@totti puan kaç sizin
-
@totti Dostum evet haklısın zor bir süreç, herkes merak ediyor ve yanlış yönlendirilmek istemiyor. Ama senin dediğin matematiksel ve istatistiki bir yaklaşım ve tercih konusunda çok katı kalır. YGS veya LYS olsa tamam eyvallah ta GUY için örneğin BURSA 100 alıyor ilk 500 hep BURSA'mı yazacak ? Kesin gelir demek yanlış olur karşıyım ama baktığın bakış açısı çok katı.
-
Arkadaşlar bir şey sorucam imece de eski yıllarda maliyede hiç görmediğim şeyler var 4t pareto kahin bitirdim hiç görmedim onları bunlar bu sınava mı özel yoksa artık kalkan konular mı
-
@TalkanıUnutma özel bir soru ama merak ettim cevaplamak zorunda değilsiniz.. Sizce mülakattan neden elendiniz
-
@maliyeci123 83
-
Ya arkadaşlar istanbuldaki ev kiraları uçuk, ulaşımı şöyle , insanları şöyle diyerek istemeyerekte olsa ( ki istemeden yaptığınızı umut ediyorum) istanbul yazacakları negatif etkiliyosunuz. Bunları diyip sonrasında da spekülasyonlara kanmayın kendiniz karar verin yazmanızı samimi bulmuyorum.Fikir belirtirken enine boyuna düşünün lütfen.