2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@by123 bnd konya düşünüyorum kardeşim 83.5 la ama burayı okuyunca tırstım biraz
-
@elisa bayan mısınız.
-
Arkadaşlar puanım 80.95 İstanbul istemiyorum ailem çok sıkıntı yaratıyor Antalya Bursa ve İzmir arasında kaldım sizce ne yapmalıyım yardım lutfen
-
@ErtuğrulBey76 evet
-
@ErtuğrulBey76 bende 79 la falan kapatır diye korkundan yazamıyorum. Puanım 78.2 79-85 arası istanbul garanti olur diye yüklenir diye düşünüyorum
-
@elisa Urfa Antep Erzurum Kars ağrı bunlardan birini düşün.buraları biliyorum ona göre tavsiye edeyim.
-
@Hipokrat buralara bakmamak lazim kardesim benm baska sehirlerde cok emin olup son gun garanti olsun diye İstanbul a donen cok arkadasim var hatta bir tanidik 89la istanbula donmustu gectigimiz yilda yani herkes son gune kadar çok değişken. Rabbim nasip edince 73le bursayi yazdiriyor nasip etmeyince 77 kusurlerle istanbulu yazdiriyor. O yuzden buralara bakmamakta fayda var kaldi ki 45x5 de fena bir sayi degil. simdi ilk gun rehaveti soku herkeste sabredelim bakalm bir cikar yol bulacagiz insallah.
-
@Duesenberry geçen sene 800 kişide 77 ile kapattı ve gidenler pişman bence 77nin üstü olmaz ama altı olabilir.
-
@ErtuğrulBey76 hocam antep gelir mi hem yemekleri de guzel)
-
@ErtuğrulBey76 gidenler pişman olabilir ama gitmemiş olanlar bilmeyip yazacak inşallah dediğin gibi olur bakalım
-
@elisa gelir bence 76-77 arası bekliyorum.hem sıcak bi memleket bi denizi yok.
-
@Duesenberry hayırlısı
-
@elisa başka sorun yoksa ben ayrılıyorum.
-
@ErtuğrulBey76 cok teşekür ederim ins gelir
-
Antalya kaç kapatır tahmini ya
-
@elisa inşallah.
-
İlk kez başvuracağım 76,8 ile İstanbul yazmayı düşünüyorum gelir mi sizce ne dersiniz
-
Arkadaşlar il tercihini sınavdan önce kpss puanıyla mı yapıyoruz yoksa guyun kendi sınavından aldığımız puan ile mi?
-
@zweig kpss puanıyla il tercihi
-
@ddguy teşekkürler hocam