2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@TugayÇ ya ben burdayım da forumda bi istanbul tartışması donuyo anlayamadim forumu şu an
-
@totti unutirsak cigerimiz sönsün be
-
@miss-smith misimmmm nerdesin kuzu kaybettim seni kalabalıkta sıyrıl gel koş
-
@ddguy sende olmasan napardık
-
@brcert puanın iyiymiş kardeşim konya sende..83 lü puan eskiden iş görürdü şimdi riskli olduk iyi mi hakkımızda hayırlısı.insan kndi puanına objektif yorum yapamıyor ama bşksı bu puanla konya yazacak olsa yaz kanka gelir derdim böyle garip işler işte.hayırlı geceler herkese
-
@totti ya forum nolmus il tartışması değil yaşam koşulları tartışılıyo ben şok
-
Aylardır forumda izmir yazcam beni bul dediklerim sanırım ben İzmir yazamıycak gibiyim ama yinede beni bulun çok az açmadı mı sizce de İzmir? ben en az 400 demiştim ters olduk
-
@ddguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@miss-smith misimmmm nerdesin kuzu kaybettim seni kalabalıkta sıyrıl gel koş
Valla haklısın sevincimizi yaşayamadık kuzum. Şükür kavuşturana ilan geldi️
-
@ddguy spekülasyon sarmış 4 bir yanımı Biz ilanı getirelim diye öldük aylarca millet il beğenmiyor
-
@miss-smith ay çok şükür ya stresi de zor sevinci de bi o kadar güzel bi şey merak ettim ama ben yeni katılan arkadaşlar bizim etkinliklere katıldı mi
-
@totti aynen aynen kaç aydır göbeğim iz çıktı 80 üstü şu an Karalar bağlamış çok garip
-
@ddguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@miss-smith ay çok şükür ya stresi de zor sevinci de bi o kadar güzel bi şey merak ettim ama ben yeni katılan arkadaşlar bizim etkinliklere katıldı mi
Ahhh hiç aklımdan çıkmayacak tgrt etkinlikleri
Gün biterken sunan hanıma sarılmak istiyorum @pomak @ddguy @aylin @TugayÇ -
@miss-smith en sonunda iyi azar işittik ama resmen kovulduk
-
@burcudml 85,354
-
@ddguy guy öyle bi süreç ki bir azaptan bir azaba
-
@ddguy sen 80 üstünün riski olmadığını mı düşünüyorsun ben mi yanlış anladım
-
Geçen sene Ankara 79.90 la kapatmış.Bu senenin 81 küsürüne denk geliyo.Yani Ankara 80 üstü kapatabilir.Ama kaç olcak 83 olursa biterim
-
@Hipokrat kardeşim ankara izmir istanbul üçlüsü var burasi sadece 5775 kişiyi sınava cagircak illa bir iki il 80 bandında olur ama yapmayın yani 83 85 e korkan insan var 32 tane il var riski yüksek olan küçük illerde var geçmiş taban puanlarına bakın her sene guya herkes başvurdu istanbul ve Ankara nin yüklü alım yaptığı yıllarda kaç il 80 i görmüş ya korkutmayin kimsenin gözünü 2000 kişilik iyi bi rakam var önümüzde geçen sene de tek alım oldu 1750 kişi +250 avantaj var yani
-
'' İstanbul şöyle kötü böyle pahalı ulaşımı fena. Ama bende orayı tercih edicem aslında istemiyorum ama mecburum. '' gibi yazılar samimi gelmiyor buralarda böyle süreçlerde malesef herkes kendi çıkarını düşünür. Birbirini yönlendirme gayretinde herkes. Demem o ki dikkat edelim kardeşler. Nasip işi bu iş gönlünüzde ne varsa yazın gerisini Allaha bırakın.
-
@miss-smith şükür geldi çok şükür inşaAllah herkesin yüzü güler amin