2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@miss-smith aynen ya siz hele bi kazanın o günler bi gelsin kapıyı açan Rabbim yarı yolda mi bırakır ya benim puanim herkesten düşük ben bile bu kadar stres yapıp insanları germedim
-
@umudumol ankara son sınavda 85 le kapattı izmir 80 di sanırım yanlış hatirlamiyosam ama sen iyi çalış 85 üstü hedefin olsun orda da sıkıntı yasamazsin
-
Herkese hayırlı geceler yüzünüz gülsün biraz stres zamanı değil gün ders çalışma günüdür
-
@ddguy InşaAllah
-
@ddguy iyi geceler ️ Zaman çok önemli
-
bursa nasıl bi yer
-
@vmy hocam puanınız kaç
-
Çocukluğumdan beri yaşamak istediğim yer İzmir fakat bu son şansım olduğu için 80.6 ya riskli diye İstanbul Bursa arasında git gel yaşıyorum 2sinden birini yazacağım galiba
-
@Grimmjow Bursanın 80.6 ile gelme ihtimali nedir istanbul sanki daha garanti olur
-
Arkadaşlar iyi geceler. SGK süreci artık ilan geldikten sonra daha iyi anladığınız üzere sadece SGK mülakatına giren veya SGK'dan yeni ilan bekleyen kişileri değil, GUY sınavına başvuracak kişileri de ilgilendiriyor.
Malumunuz 300 İİBF'li arkadaş SGK mülakatları açıklanırsa denetmen yardımcısı olacak. Ve bu kişilerin en az 200 250'si bu süreç GUY başvurularından önce sonuçlanırsa, GUY sınavına hiç başvuruda bulunmayacak. Bir kişinin, bir virgülün bile ne kadar önemli olduğu bu sistemde bu sayı hiç de azımsanmayacak düzeyde şahsi görüşüm.
SGK Başkanı sosyal medyayı iyi kullanan ve önemseyen bir kişi, bu daha önceki süreçte de görüldü. Tuğrul koçerin de desteğiyle geçen hafta twitterda bir etkinlik yapıldı ancak katılım komik rakamlarda kaldı. Bu sefer daha büyük bir kitleye sesimizi duyurmak için daha iyi organize olmalıyız. Salı akşamı bir aksilik olmazsa yine tuğrul hocanın desteklediği bir etkinlik planlanıyor. Biliyoruz GUY ilanı geldi ders başında artık herkes, ondan dolayı şimdiden haberdar etmek istedik. Katılacak olan arkadaşlar ders molanızı ona göre ayarlayın
Karar sizin, katılacak veya katılmayacak olan herkese şimdiden teşekkürler. Yine hatırlatmalar ve etkinlik için tam saat verilecektir. İyi çalışmalar ...
-
@vmy p35 kaç
-
-
arkadaşlar doğu illeri kaçla kapatır? puanım 71 gelme ihtimali var mı sizce?
-
@svg Çıkmadık candan umut kesilmez Allah gönlüne göre versin. Değil doğu Aydın'ın bile 70 ile kapattığını gördük neden olmasın ?
-
@lordfrantic doğru söylüyosun herşeyin hayırlısı artık...
-
@wesley10 siz yapın etkinliği biz katılırız yeterki önümüzden çekilin +20 twit benden
-
Çoğu kişi fikirlerini paylaşmış. Bu zamana kadar yaşadığım guy tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki, asla birilerinin öngörüleriyle istemediğiniz bir şehiri yazmayın. Çünkü olur da sıralamaya giremez ve o çok istediğiniz şehir düşük kapatırsa çok pişman olursunuz. Geçmiş yıl taban puanlarını değerlendirin, kendi puanınızı tartın, hislerinizi dinleyin ve bir karar verin. Kısmetse gelir Hint'ten Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden...
-
Iyi geceler herkese, yeter ki bir yer olsun dusuncesinde pek cok kisi vardir ben dahil, tabi ki gonlumde gecen bir yer var ama cesaret edip yazabilecek miyim bilmiyorum
-
Dadaşlara selammm
-
@konyalı 83 hocam. Siralamamiz gelir de yazılı ne olur acaba