2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@selda belli olmaz bence Tekirdağ 77-78 arası kapatır.
-
@adam-simith 2 mayısta açıklanır hocam bnce zaten en geç 10 günü kala aaçıklanmalı 1 mayısta tatil olduğu için 2 mayıs en uygun gündür bnce
-
@Hfrklc hocam sıralma işini bırakın kenara herhangi bir sınav için her zaman en yüksek puanınız neyse onla başvurun puanlar sıralanıyo puanlar en yüksek p35 hangisi yaz onu gitsin
-
Asil anlatmak istedigim 2015 de 80,7 ile 5500.cuyum. 2016 da 83 alan 5500. Ayni sirada mi oluyoruz puani yuksek olan mi onde oluyor
-
2016 da benden yuksek alanlari düşünerek toplamda sıralamam 8-10 binlere mi duser bu konuda bilgisi olan varmi
-
@Hfrklc sizce ?? Tabıkide 83 alan sizin önünüzde olur sizin p35 niz hangi yılda yüksek ise onunla başvurun aman hata yapmayın
-
@Hfrklc aynen öyle hocam 2016 puanlarnda malesef puan yüksek sıralama düşük oldu.s
-
Dostlar 83 84 de kapatan bir sehir olabilir mi bunun imkanı var mi sizce yani bu zamana kadar 81 in üstüne cikmamis hic. Bursa mesela mümkün mudur boyle bise
-
@ddguy bu süreçte çok emek verdin fazla yorum yapmasamda forumu çok takip ediyorum Allah emeklerinin karşılığını almayi nasip etsin
-
@piqou arkadaşım duz mantik düşün ya kpss de ilk 5000 icinde en az 1500 kişi ya suan uzmandir veya müfettiştir üst kadroya gecmek icin girmistir ya da guy tercih etmeyecektir.83 puan alan kisi ortalama 5000. Istanbula 4250 kisi basvuracak bu ne demek biliyor musun ,istanbulun 83 ile kapatmasi diger illere 83 un üstüne kimsenin basvurmamasi durumunda oluşur.Azıcık gerçekçi olun 80 ustunde ankara bir ihtimal başka da yok. Şunu sa belirteyim en 1500 kisiyi az bile dedim ilk 5000 en az 2500 u guya basvurmayacaktir tahminimce
-
@endeks Allah senden de razı olsun kardeşim inşaAllah hepimizin yüzü güler
-
@endeks Allah senden de razı olsun kardeşim inşaAllah hepimizin yüzü güler amin
-
Dostum haklisin puanim zaten 83.5 istanbul icin ayni mantigi düşündüm yani siralamam 4400 fln istanbul 4250 cagiracak oraya yeter ama mesela bir bursa icin veya izmir icinde böyle mi olur gozumu korkutuyorlar herkes bisey söylüyor ilk yilim hangisi mantıklı olacak . bir kesim rahat ol her yere yeter puanin diyor bir kesim kritik belli olmaz 83 84 bandinda kapatan yerler olur diyor e bakiyorum daha once en fazla 81 le kapanmis @Hannibal
-
@piqou 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Dostum haklisin puanim zaten 83.5 istanbul icin ayni mantigi düşündüm yani siralamam 4400 fln istanbul 4250 cagiracak oraya yeter ama mesela bir bursa icin veya izmir icinde böyle mi olur gozumu korkutuyorlar herkes bisey söylüyor ilk yilim hangisi mantıklı olacak . bir kesim rahat ol her yere yeter puanin diyor bir kesim kritik belli olmaz 83 84 bandinda kapatan yerler olur diyor e bakiyorum daha once en fazla 81 le kapanmis @Hannibal
derlerrrrr.
hocam denilenlere bakmamak gerekiyor. her sene aynı terane. geçen sene de herkes diyordu iller az puanlar yükselecek şöyle böyle. ne oldu? sadece ankara ve aydın 79 küsür ile kapadı. bursanın 81 ile kapadığı sene istanbul açılmamıştı. açıkçası 80 üstü kapatan pek yer olacağını zannetmiyorum. ben gönlümden geçeni yazıcam. 10 yıldır olmayan bir şey de bu sene olursa nasip değildir bu meslek zaten.
-
Daha çok il alan dönemlerde puanlar daha düşük kapatmış. İnşallah bu senede düşük kapatır iller.
-
Arkadaşlar guy puana göre sıralıyor sıralamaya göre değil ancak 2015den elinde puanı olanlar sıralamalarını 2015e göre değil 2016 ya göre düşünmeliler 2016 da o puan kaçıncı sıradaymış diye bakıp önünde muhtemel kaç rakibi olduğu çıkarımını yapabilirler.Mesela sıralamalar açısından bakıldığında puanlarınızdan -2 silmeniz gerek 2015 il kapatmalarını kıyaslamak için.. Mesela 2015 in 78 sıralaması bu senenin 80 sıralaması gibi.. 80 alan aday 10 bine yakın sıralamaya sahip bu yıl işler çok karışacak..
-
@Sipsilimarpuc 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar guy puana göre sıralıyor sıralamaya göre değil ancak 2015den elinde puanı olanlar sıralamalarını 2015e göre değil 2016 ya göre düşünmeliler 2016 da o puan kaçıncı sıradaymış diye bakıp önünde muhtemel kaç rakibi olduğu çıkarımını yapabilirler.Mesela sıralamalar açısından bakıldığında puanlarınızdan -2 silmeniz gerek 2015 il kapatmalarını kıyaslamak için.. Mesela 2015 in 78 sıralaması bu senenin 80 sıralaması gibi.. 80 alan aday 10 bine yakın sıralamaya sahip bu yıl işler çok karışacak..
hayır karışmayacak. 2015 puanlıların biraz aleyhine işledi durum olan o. misal benim puanım 82.99 sıralamam 5000 öteki arkadaş 2015 de 82.98 almış sıralaması 2000 beni ilgilendirmez ben onun önündeyim. bu seneki sıralama+ geçen seni bizim puanımızdan yüksek olan kişinin sıralaması rakiplerimizdir.
yani benim 82.99 sıralamam 5000 geçen sene de 83 puan alan kişinin sıralaması 1800 benim rakibim 6800 kişidir. geriye kalan sıralama beni ilgilendirmez. bu şekilde düşünmek gerek.
-
@SR 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
hayır karışmayacak. 2015 puanlıların biraz aleyhine işledi durum olan o. misal benim puanım 82.99 sıralamam 5000 öteki arkadaş 2015 de 82.98 almış sıralaması 2000 beni ilgilendirmez ben onun önündeyim. bu seneki sıralama+ geçen seni bizim puanımızdan yüksek olan kişinin sıralaması rakiplerimizdir.
yani benim 82.99 sıralamam 5000 geçen sene de 83 puan alan kişinin sıralaması 1800 benim rakibim 6800 kişidir. geriye kalan sıralama beni ilgilendirmez. bu şekilde düşünmek gerek.
Arkadaşım msjımdan anlamadığın durum şu olmuş ben 2015liler için sıkıntılı bir durum var dedim çünkü bu yıl puanlar ciddi yükseldi adaylar başarılı veya sorular daha yüzeysel ne dersek diyelim geçen sene 80 üzeri sayı ile bu sene 80 üzeri kişi sayısı arasında 3 4 bin kişi fark var. Benim msjım 2015lilere idi ancak 2016dan 80 alanlar da 2015 de 78 79 alanlar gibi stresliler haklı olarak.Sıralamalar ortada sabaha kadar puan önemli desek de önünde aynı puana sahip çok rakip var haliyle düşünür insan.Tek çözüm içinizden gelen ili yazın istatistiklerde boğulmayın
-
@SR 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşım msjımdan anlamadığın durum şu olmuş ben 2015liler için sıkıntılı bir durum var dedim çünkü bu yıl puanlar ciddi yükseldi adaylar başarılı veya sorular daha yüzeysel ne dersek diyelim geçen sene 80 üzeri sayı ile bu sene 80 üzeri kişi sayısı arasında 3 4 bin kişi fark var. Benim msjım 2015lilere idi ancak 2016dan 80 alanlar da 2015 de 78 79 alanlar gibi stresliler haklı olarak.Sıralamalar ortada sabaha kadar puan önemli desek de önünde aynı puana sahip çok rakip var haliyle düşünür insan.Tek çözüm içinizden gelen ili yazın istatistiklerde boğulmayın
ben zaten gönlümden geçeni yazıcam. sadece sıralamaların pek önemi olmadığını düşünüyorum. dediğim gibi 2015 puanı olanlar için biraz kötü oldu. neyse nasipten öte köy yok.
-
@piqou muneccim değilim ama görünen köy klavuz istemez 79 ile 81 arasının sormasi gerekeni soruyorsunuz siz böyle düşünürken rakipleriniz kurum sınavı icin oturup ders çalışıyor