2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Fişek-MORGEN maras memleketmi hocam 85 le maras dusunuyorsan
-
@safiTÜRK69 bence gelir.80 üstü olanlar bu kadar çok yormayın kendinizi ya .neresi işinize geliyorsa orayı secin
-
@Grimmjow puanınız kaç
-
@safiTÜRK69 rabbim yardımcın olsun inşallah gelir kardeşim. Süreç zorlu ve sıkıntılı doğru ili bulmak mesele. Peki niye antalya düşünüyorsun o civar da yaşadığın için mi yoksa güzel bir şehir olduğunu düşündüğün için mi
-
İstanbul ve izmiri sevmiyorum Ankara 82-83 kapatır riske gerek yok.Antalya en mantıklısı duruyor.
-
Keşke Bolu açılsaydı gözümü kırpmadan seçerdim. Düşünmek zorunda kalmazdım böyle
-
@kilici 82.03 risk alıp bursayı yazsam
-
@safiTÜRK69 hocam millet ne düşünüyor onu ölçmeye çalışıyorum. Antalya için öngörün nedir peki
-
Antalya 79-80 olacak gibime geliyor..
-
Afyon hakkında ne düşünüyorsunuz? 10 kişi risk almaya değer mi 83.5 ile?
-
Az alım yapan yerlerden bir-iki tanesi 75 e düşer şansına neresi olursa
-
@cenkk 83.5 size heryer gelir hocam
-
@cenkk hocam buna da risk deme :))) o zaman her il 83 üstü kapatacak :)) rahat ol sıkıntı olan iller bana göre antalya,bursa,ankara,ızmir diğer iller rahat bir şekilde gelecektir zaten matematiksel anlamda da bir çok il 75 altını görecek.
-
@malthusss hocam 76 puanla hergun bi yere basvuruyorum cok zorlaniyorum risk alip 5 kisilik yerlere mi basvursam diyorum
-
82 puanlılar için tek risk Ankaradır. Diğer iller rahat gelir..
-
@safiTÜRK69 duyumların hemen hemen çıktı sağolasın hal hatır soramadık sanada
-
Arkadaşlar antalya yazan toptur dedim eksi vermişsiniz 19 tane yazmayan toptur demişim gene eksi yemisim saygınlığı mi bitirdiniz bi kaç tane artı verin yoksa durum zora giriyor yazamayacam
-
@malthusss sende niye millete top diyorsun
Alırsın eksiyi karıştırma top mop -
@miss smith Sadece Isparta ve Aydın hakkında bilgilerim yanlış oldu. Birebir illeri görmemiştim zaten. Ancak yıl sonuna doğru tekrar alım olacak.Çok açık var .
-
Hepimiz 83 almisiz vay be