2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@safiTÜRK69 konya nerde hocam
-
@Mimar Konya 78 küsür dedi
-
Çok şükür gün bitmeden bugün de spekülasyonların alasını gördük.Bakalım yarın hangi il üzerinden algı yapılacak.
-
@furkanbey bursada var düzcede var. Off bilmiyorum ya
-
antalyanın akıbetı ne olur sızce?
-
Tahminlerimi yazıyorum arkadaşlar. 100Lira basacam.
Bursa üst, Ankara kg var, Istanbul 1den1, Konya handikap1, Antalya alt.
-
@eomer sen ne diyon mardin 78-79 puanla kapatacak diyenler var
-
@paaschegibiruh 78.2 antalya ya da urfa yazmak ıstiyorum. Sizin bir öneriniz var mi?
-
@İnmyheart hocam aklınıza geleni yazın cok düşünmemek gerekiyor siz ilan için çok ugrastinuz Ins. Yanilmazsiniz hakkinizi alırsınız
-
Düzce yazacak var mı arkadaşlar
-
10 000 kişinin 4250 si İstanbul için sınava girecek kalan 5750 kişi 31 il için .Kaldı ki Kahramanmaraşı da Rizeyi ve Artvinide doğu olarak ele alırsak 2000 kişi doğu anadolu için sınava girecek ...Yok mardin 78 ile kapatacak urfa 79 la kapatacak geçin bunları...Ben 2015 te yanlış tercih yapmıştım .8 il vardı toru topu herkes 76 puanın altına inmez ankara 82 ile kapatır istanbul 80 le kapatır neler neler...Bursa ve Antalya 73leri gördü böyle keskin zekalı arkadaşlar yüzünden :)Yani kaş yapalım derken kendi gözlerini çıkardılar..Manipülasyonculara selam
-
@bunebicimhikaye 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@mülkiye1859 gelmeme sansı yok her yer gelir
1 milyon eksi de verseniz 80.9 puana heryer gelir boş yapmayın
-
Marmara illeri icin olay bence sunda bitcek. Korkup istanbulu yazamayip cevre iller mi yazilcak, yoksa cevre illerden korkup istanbul mu yazilcak Ben hala dusunuyorum neyden korkmaliyim bilmiyorum.
Suan icin her fikir tehlikeli ve riskli geliyor
-
Şu İstanbul batakligindan çıkın geriye 31 il daha var
-
@gozde41 gözde o zmn sen Kocaeli yaz bu puana. 41 var isminde kocaelili msn?
-
Düsündügüm illerdeki vergi dairelerinin resimli sekilde haritadan baktim googleda. Bazilarinin yeri cok itici geldi. Hatta stalkerligi biraz daha ilerlettim, foursquareden de arama yaptim. Ordan buldugum hesaplarda bazi guylar gordum o vergi dairelerinde calisan. Onlarin instagram face profillerini inceledim. Acaba onlarla anlasabilirmiyim diye dusundum filan
Bi noktadan sonra hepsi nasip. O riskten kactim dersin baska riske yakalanirsin. Bari calisirken sevebilcegmiz yerler icin risk alalim -
@kismetnasip Yok artık.
-
@kismetnasip 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Düsündügüm illerdeki vergi dairelerinin resimli sekilde haritadan baktim googleda. Bazilarinin yeri cok itici geldi. Hatta stalkerligi biraz daha ilerlettim, foursquareden de arama yaptim. Ordan buldugum hesaplarda bazi guylar gordum o vergi dairelerinde calisan. Onlarin instagram face profillerini inceledim. Acaba onlarla anlasabilirmiyim diye dusundum filan
Bi noktadan sonra hepsi nasip. O riskten kactim dersin baska riske yakalanirsin. Bari calisirken sevebilcegmiz yerler icin risk alalimSesli güldüm sosyal medya uzman yardımcısı olun bence
-
@bunebicimhikaye tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Ilk yorumda 4 eksi
-
@kismetnasip Ben en çok her şeyi araştırıp sonra her şey nasip demene güldüm. Şey gibi hani teyzeler dedikodu yapar en sonunda "aman ya bize ne" derler ya o hesap.