2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@malthusss kardeşim antalya yazanlar; yazanlara top dediğinde, yazmayanlar ise yazmayanlar top dediğinde eksi vermiş. ne kadar tutarlı bir forum
-
hangi puanlarda olan gönül rahatliğiyla izmir yazabilirki
-
Afyon kaçla kapar sizce
-
@loseonyou bnce 82 uzerı
-
Öncelikle iyi geceler arkadaşlar. İlan gelip iller açıklandığından beri yapılan konuşmaları dikkatle takip ediyorum. Herkes bir belirsizlik içinde haklı olarak. 78 81 bandında olan arkadaşlarımız garanti tercih peşinde 70 75 bandında ki arkadaşlar süpriz il hangisi olır derdinde 83 üstü arkadaşlar ise hangisinin kurum sınavı daha düşük kapatır derdinde ve herkesin derdi kendine büyük. 2015 kasım sınavında da aynı süreci yaşamış biri olarak kimsenin söylediklerinin fikrinizi değiştirmesine izin vermeyin. Evet fikir sahibi olun ama son kararı yine kendiniz verin. Geçen sınavda yine bu forumda facebook üzerinden bir anket yapılmıştı hatta anketi yapanlarla ufak bi tartışmaya girmiştim insanları yanıltıyorsunuz diye bu tercihte yapılacak hiçbir anket gerçeği doğruyu yansıtmaz. Çünkü birileri sürekli yalan yanlış beyanlarda bulunacaktır. Sizinde bildiğiniz üzere forumda hep sahte hesaplarla yazıyoruz buna bende dahilim. Kime ne kadar güvenebiliriz ki Geçen sınavda bu platformlar benim fikrimi değiştirmişti bursa tercihimi son anda istanbul yapmıştım. Evet sınava girmiştim yine ama 83 alıp 1 puanla kaçırmıştım ve benimle aynı puanı alan arkadaşım bursa için mülakata gitti bu yüzden pişman bile olacksanız kendi kararlarınız yüzünden olun öylesi daha az acı verir. Ve şu spekülasyonlardan uzak olun bugün biri istanbul 85 ile kapatacakmış diye mesaj attı çok güldüm Herkesin hakettiği yerde olması dileğiyle tekrar iyi geceler arkadaşlar...
-
@İnmyheart siralamalar korkutuyor insanı
-
@sradaninsan Çok güzel yorumlamışsın kardeşim :))
-
@loseonyou aynen bnde sıralamadn korkuyrm
-
Aklımda olan 4ili kağıda yazıp kura çekecem, hangisi gelirse onu yazacam.
-
@guycu355 83.5 puanım var afyon için çekiniyorum.
-
@karakalpaklı Kurumların sınavı kaçla kapattı bir bilginiz var mı acaba ha birde şunu soracam guyda hiç geçmiş yıl sorularından çıkıyor mu
-
@mirzabeys ankara yazmaya cesaret icinkac puan gerek sizce
-
@ShankS Hocam ilk sayfada yazıyo kaçla kapattığı. Çıkmış sorulara henüz bakmadım bizzat fakat önceki yılların soruların büyük kısmı tekrar çıkıyomuş. Bir önceki sınavda yarıya yakını daha önce sorulmuş demişlerdi.
-
En yüksek kapatacak il büyük ihtimalle Ankara olacaktır. Herkesin 2016 kpss sonuçları bir tık yukarıda olduğu için bence 80 altı olanlar Ankara, Bursa, İzmir, Antalya gibi illere bulaşmasın. Ankara özellikle 83 uzeri gelebilir. Kurum sınav puanı konusu ise şu an tartışılabilecek bir şey değil çünkü sınavın tam olarak ne zorlukta olacağı net değil ancak şu şekilde bir çıkarım yapılabilir: Yüksek puanlı kişilerin başvuracağı popüler illerde haliyle kurum sınavı puanı da yüksek olacaktır. Rasyonel olmak ile il güzel diye hevesle tercih yapmak arasında bir orta nokta sağlanarak karar verilirse daha yararlı olur. Ben 4.kez katılacağım bu sınava üçünde de mülakata kalmıştım. En iyi iller özellikle referansı olmayanların canını yakar. Tecrübeyle kanıtlanmıştır.
-
@cenkk aynen
-
@iktisatci Tabi kimse bilemez her türlü sürpriz olabilir talebe göre. Naçizane dört yıllık tecrübem var bu sınavda. 83 üzerinin rahat tercih yapabileceğini düşünüyorum ben Ankara için 80-82 risk. Diğer şehirler için de 80 81i gören olmaz kanaatimce. Tabi benim düşüncem bu, başta dediğim gibi talebe göre değişir her şey. Bu konuda maliye bakanı dahi net konuşamaz sonuçta.
-
@karakalpaklı Sağolasın görmemiştim
-
Selamlar.
79.9'a bursa gelme ihtimali nedir değerlendirir misiniz? Makul bir risk mi?
-
@sradaninsan hocam icrada veya ticarette ufak tefek değişiklikler var sizce sorarlar mı buralardan
-
@kzxp nerden okudunuz hocam ?