2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@mirzabey kurum sinavi acisindan korkuyorum ben puanim 86 ve alim ankaraya gore az 90 ustu herkes ankaraya basvurcak korkusu var napacagimo bilemiyorum
-
@kzxp baktım bulamadımkardeşim düzgün bir not.
-
Hocam şükür ben başvuruyu değil de kurum sınavı neresi düşük kapatır onun pesindeyim popüler illerden uzak durmaya çalışıyorum psikolojik işte. Hayırlısı olsun @miss-smith
-
@krueger günaydin kardeşim iyi iller derken sayi bakimindan mi konum bakimindan mi benimde aklimi çok karistiran bir konu bu kisim tecrubene dayanarak cvplayabilrmisin.
-
@guydaguy ankarada ki yeni vergi dairesi baskanlığı cukurambarda lakin orası baskanlık ve içinde bir vergi dairesi var onun haricinde yıldırım beyazıt kızılbey ulus cebeci kavaklıdere gölbaşı keçiören seğmenler dışkapı vs vergi daireleri ilcelerde dağılmış durumdadır
-
Geçen yıl da ankara için hep aynı şeyler söylendi.Sürekli gözümüz korkutuldu.Geçen yıl 83 le yazarken korkutular Ankara bu yüksek kapar herkesin bi 90 alan arkadaşı var hep onlar ankaraya başvuruyor ne hikmetse:) benimde 89.9 alan arkadaşım vardı ankara için başvurdu kazanamadı,87 alıp maliye uzm yard olan tanıdığımda:) kpss puan türlerinin içinde gygk etkisi var malum.80 alıp korkarak ankara yazan arkadaşım da kazandı mesela.bu işler nasip işi.90 alan adamla bir farkım olduğunu düşünmüyorum gygk kısmım kötü,her seferinde ordan kaybediyorum.korkmuyorummm ulaynn90 alan büyün arkadaşlarınız gelsin ankaraya
-
Demekki Ankaradan korkulması çok doğal p35 82 korkmalı.Ama facede herkes p35 80 üstüne garantiyle bakıyo.Konya dışında Ankaranın alternrtifi yok.Yani yakınlık masraf bakımından Ankara en cazip il.İzmir uzak.İstanbul hayat zor.Beni Ankara yazmaya iten tek şey geçen seneki puana +2 ekliyorum.81 oluyo.83lere kadar çıkarsa bir hafta sonraki kpssyi bn yapamam.
-
@niloya geçen sene kpss den 73 alp antalyayi kazann ardakas kurum sinavndan min 82 (çünkü antalya 82 ile kapattı bildgm kdaryla) alıyorsa bu is emek çalışma dışında birde nasip işi hocam kimseye kulak asmadan calismak lazm , , sonucu bir tek Rabbim bilir
-
@guydemapusant bnde onu soruyorum.Görev yerimiz neye göre belirleniyo.Gerçekten eğer çukurambarda çalışcaksak bn her türlü riske varım.
-
Son alımda illerde kurum sınavı kaç doğruyla kapattı bile var mı?
-
@hulyayasar hocam 85 ke kapattı antalya ankarayla aynıydı.helal olsun balla.bu 90 aldı meselesini insanlar gözünde çok büyütüyor.Nasip faktörü önemli hocam
-
@halilhy hocam guy da zannetmem zaten çıkmış sorulara bakarsanız pek detay olmadığını anlarsınız yalnız sınavı hafife alma benden söylemesi
-
Geçen sene 79.99 olan kişinin sınavı 6300lerdeymiş.Şimdi bu kişi 6300 sıralamayla 2000 kişinin katıldığı Ankara guy sınavına katılabiliyodu.Bu sene bu sıralama 81 efalan tekabül ediyo.O zaman 82ye gelir mi arkadaşlar.Lütfen siz nasıl kendinizi motive ediyosunuz daha imeceye hiç bakmadım.Kpss içinde tr ekonomisi ceza hukuku kültür yetenek duruyo.Siz bu konuları bu süreçte nasıl halletceksiniz yada 14 mayıstan sonrayamı bıraktınız?
-
hiç bitmiyor derdimiz şimdi de il seçimi tartışmaları almış yürümüş..bu soruları özelden deneyimli arkadaşlara sorsak daha iyi olmaz mı? guy ile ilgili her türlü soruları özelden yanıtlamaya çalışalım ilk defa girenlere yol gösterelim arkadaşlar..ben geçen sene 75 altı bir puanla güzel bir analizle bursa mülakata kadar gelmiş biri olarak sorularınıza açığım ama özelden yazalım lütfen istemeyenlerin aklını bulandırmayalım herkes okuyor burayı.
-
@niloya ANTALYA 85 le kapamadı iyi araştır arkadaşım 82 ile kapadı antalya kurum sınavında 73 le girildi kurumdan 82 alan mülakata kaldı gib'in sitesinde var
-
@davetsiz hocam özeline bakabilir misin?
-
@guyman o zaman A lı bir il daha vardı o kapadı.2 tane 85 le kapayan vardı diye hatırlıyorum.yanlış hatırlamış olabilirim bund araştırcak bir şey göremiyorum:)
-
@niloya Aydın o senin dediğin
-
Arkadaşlar 77.303 puanım var ve tercih konusunda çok kararsızım sizce nasıl bir yol izlemeliyim acaba ?
-
@niloya burayı takip eden çok olur insanlar görüp yanlış bilgilenmesin diye dedim yanlış anlama anladıysanda kusuruma bakma