2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Guya-gel 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar 83.90 puanla Diyarbakır'ı yazmayı düşünüyorum ne dersiniz
sen gelme... deriz.
-
@safiTÜRK69 puanım 82.03 bursa olur mu acaba
-
Kocaeli düzce tekirdağ sakarya niye bu kadar sessiz. Demedi demeyin bu illlerden en az biri süpriz yapacak düşük kapatacak herkes ıstanbul un alım sayısına bakıp oraya yüklenip buralar unutulacak. Bknz geçen seneye
-
@pomak 82.03 puanım var ben de kararsızım ne yapmam gerekir sizce daha önce hiç girmedim bu sınava sistemi çözmeye çalışıyorum ne tavsiye edersiniz
-
@maliyeci123 nasıl yani 5 kişi belliyse derken
-
@by123 puanım 82 ne önerirsiniz tecrübelisiniz bu konuda anladığım kadarıyla ben daha önce bu sınava girmedim yardımcı olur musunuz
-
@niloya ah o korku beni oldurecek sinava kadar heralde ankara yazsam mi yazmasam mi diye olup gidecem
-
@guydaguy Nerde Nisantaşında mı bakıyorsun. 1+0a 1700 TL dedin. Kız arkadaşım Bahçelievlerde 1+1 e 1000 TL kira veriyor. Kandırmayın insanları. Ayıptır, günahtır.
-
@guydaguy p 35im 86 siralamam 2149 ankarada kurum simavi icin riskli mi olur sizce
-
Arkadaşlar burada yeterince kötü niyetli insan var. Sizi bazı şehirlerden uzak tutmaya çalışan "puanım şu gelmez diye korkuyorum. 85 aldım İzmir gelir mi ? Şu şehirde evler pahalı şurası şöyle burası böyle " benim puanim 89.75 ama kimseyi korkutmak istemiyorum. O yüzden hangi ili yazacağımı yazmadım, yazmayacağım da. Bir önceki alımda Bursa Mulakatindan elenen bi arkadaşınız olarak bu sinava girmiş görmüş biri olarak gönlünüzden geçeni yazın. Kimsenin sizi yanlış yönlendirmesiyle izin vermeyin.
-
Ben de sgk denetmenliği sonuçlarını bekleyenlerdenim 87,3 ile ikamet ettiğim izmiri yazmayı düşünüyorum ama 28 inden önce denetmenlik mülakatları açıklanırsa ve olumlu sonuçlanırsa tabiki guy bekleyen arkadaşların önünü açmak amacıyla tercihimi sgk dan yana kullanırım.puanı kritik olan arkadaşları çok iyi anlıyorum.o duyguyu 2 sene boyunca yaşadım.2014 aralık ve 2015 mayıs sınavlarına il tercihini tutturamadığım için girememiştim.çok zor bir süreç bu kafa karışıklığı insana ders dahi çalıştırmaz.bu durumda olan arkadaşlara naçizane tavsiyem türkiye haritasını önünüze koyun ve alım yapan bütün illeri tek tek işaretleyin.özellikle alımın fazla olduğu coğrafi bölgelerin üzerinde durun derim.çünkü aynı bölgedeki bir ile yoğunluk fazla olursa civar illerin puanları aşağıda kalabilir.geçen seneki istanbul bursa ve kocaelinin taban puanlarını buna örnek verebiliriz.yine de karar veremeyecek olursanız kendinize göre mantıklı ve gönlünüzden geçen ili seçin.bu işler biraz da nasip ve şans işi.
-
Yanıltma yapan dalga geçen sadece kendini düşünen algı yapmaya çalışan puanı düşük olup ta yüksek söyleyip yüksek olup ta dalga geçen vicdansiza sesleniyorum bu kadar insanın vebaliyle geleceğini yakma kardeşim aldığın çok büyük vebal bu hakla iki yakan bi araya gelmez işin olsa da yüzün Gülmez akıtacak olduğun gözyaşıyla elini vicdanına koy öyle konuş öyle yorum yap kimseyi yanlış yere yönlendirmeyin
-
@yetkili-AĞAbey ya da tam tersi sağ gösterip sol vururlar. Algının tillahi dönüyor demedi demeyin. Ankara dışı iller için net söylüyorum 80 üstü görmez diğer iller . Hala utanmadan 80+ puanım var ay çok riskli diyenleri dinlemeyin korkmayın. 5 kişi alınacağı belliyse 100kişinin de alınacağı belli o zaman. Tövbe yarabbim inanın çalışın nasipse olur zaten. 73alanların da bu illerin bir kaçında net şansı olacağını düşüniyorum. Herkeese iyi çalışmalar dostlar
-
@guydaguy görev yeriniz atandığınız gün belli oluyor evrak teslime gelindiği zaman ikamet ettiğiniz veya etmek istediğiniz semti yazıyorsunuz ona göre atama yapıyorlar
-
@krueger onunda sinavi bana nasip olmadi kardeşim. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
-
Bencede 5 kisilik yerlerden supriz çıkacak gecmiste gumushane siirt kilis cok az sayilarda alim yapiyodu 74 74 bandında kapatti
-
@omer kardeşim benim yapabileceğim tek öneri kimsenin sözünü dinlememen dunyadaki kiymetlilerimiz anamiz babamiz bile bize şu diyemiyorken kimse kimseye bisey diyemiyor bende diyemem. Puanin da öyle kötü bir puan değil hakkimda hayirli yeri secmeyi nasip etsin rabbim.
-
@iktisatci kendinize inanın gerisi nasip deyin.Ben refarans olayı için yazmam ankarayı yazmazsam eğer.yok 90 puanlıymış yok yüksek alırmış kimseden korkacak değiliz yoksa:) her 90 puanlı her girdiği sınavı kazansaydı hey yavrum hey:) Ne mhuyları ne guyları kazanamayanlar gördük.Allah ekmeğini ordan verecekse verir,vermeyecekse vermez olay bu kadar aslında:)
-
Bu grupta +80 puanı olanları resmen eksi yağmuruna tutmuşlar. Okadar garanti gözüyle bakılıyorki ? Yaa arkadaşlar geçen sene Ankara 79 ile kapattı 400 kişilik alımda. 79un sıralaması 6000lerdeydi. Bu sene 6000lerde sıralaması olanın puanı 82! bence 85altı tedirgin olmakta haklı. Sormakta haklı. Ben burda soranların kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Öyle bir duruma getirdiniz ki puanı 80 ve üzeri olanlar konuşmaya korkar oldu. Herkes gergin anlıyorum ama 80 üzeri alınca iş bitmiyor.
-
@83istanbul 84 le izmir gelir mi 86 ya Erzurum gelir mi bilmem ne neresi samimi bunun bana dese ki kurum nasıl kapatır puanim iyi ama kurumdan korkuyorum dese amenna çok çok haklı ama yapmayın 83 üstü riskli değil yapmayın yani 4 gözde il var istanbul ankara izmir bursa doğuda antep ve urfa gibi büyük iller var böyle olan bi ilan olmadı bugüne kadar istanbul 850 kişi alıyo 4250 kişi sadece İstanbul alacak akıl var mantık var guy da sıralama değil puan önemlidir bi anlayamadiniz şunu