2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy nasıl sıralama önemli değil yaa! Bu puanlar geçen sene olsaydı! Ankara 82 ile kapatacaktı. Son başvuranın sıralaması 6000lerde 79 puan ile. Birde 400 kişilik alımda.
-
@WilliamNiskanen arkadasim bana.mi soyledin bilmiyorum da gonlumden gecen.sehir ankara ve puanim 86 ama ankarayi yazavak 90 ustu insanlari o sehirden uzak tutabilir miyim sence ben bu bir ikincisi keske dusuk puanlilar ankarayi tercih etse de kurum sinavi belki daha normal bi seviyede kapatir yani bu yazdigin cok sacma ayrica puanim.86 da olmasa ankarayi dususnur muyum.sence biraz mantikli dusunursen herkesin burda tek derdinin fikir almak.oldugunu anlarsin su surecte
-
@İnmyheart cok zormus bu işler ya deneyimde yok
-
@83istanbul arkadaşım 50 kişilik Ankara alımı olsa 85le mi kapatacak. Çok yanlış konuşuyorsunuz gerçekten.
-
@WilliamNiskanen bakın ben şu il şu puanla kapatır demiyorum. 80-85 puan aralığında onlarda tedirgin olmakta haklı diyorum.
-
@83istanbul gerçekten iyi algı yönetimi yapiyosun bravo tek il ankara açıldı 50 kişi alıyo gerçekten büyük risk ankara zaten riskli ama 83 üstüne de risk değil
-
@ddguy tamam o zaman siralamam 2149 ankara riskli mi sence
-
@iktisatci dalga mi geciyon adam mi seçiyon
-
Hep yüksek puanlılar konuşuo düşük puanlılardan ne haber:)
-
Sgk mülakatları açıklanmazsa çok arkadaşımız virgüllerle kaçıracak guy sınavını malesef #sgknaskaninasesleniyorum twiti atarak birbirimize yardımcı olabilir dayanışma gerekli arkadaslar. ..
-
@umutsuz1990 hocam herkes 83 üstü almış ne düşük puanı sende yani taban 83 ya ondan bu yüksek puanlilarin korkusu valla ayıpsin
-
@ddguy ya ne adami ne dalgasi herkes cildirmis yaa ben puanim 86 deyince benden yuksek alanlar beni sallar mi sence 86 ankaraya basvurmus ben 90 aldim o zaman basvurmuyum mu dicek benden dusuk alanlarin basvurup basvurmamasi da benim.niye umrumda olsun
-
@iktisatci Hangimizin daha saçma yazdığını yazdığın iletiye -12 almandan belli olduğunu umarım fark edersin. Sana sınavında başarılar.
-
@ddguy algı yönetimi yapsaydım ankara üzerine değil antalya üzerine yapardım! Ankara üzerinden örnekle gittim.
-
@iktisatci arkadaşlar bu arkadaşı iyi aklınıza yazın sadece kendini düşündüğünü açık beyan etti teşekürler niyetin için zaten sen 90 liyi değil 75 80 arasını etkilersin bravo
-
@guydaguy bebekte mi oturuyorsun ya max 1250 kira verirsin İstanbul'da oda ev arkadaşı bulsan 600 lira işte Anadolu da daha da ucuz kiralar 1700 falan yazıp milletin hakkına girmeyin
-
@83istanbul tamam hocam buyrun devam edin analizinize çok haklısınız Allah yolunuzu açık etsin
-
Puan konusunda yardımcı olamam ama imece 2017 yi sizlere sunabilirim durmak yok çalışmaya devam.
-
@83istanbul 80 - 85 arası tedirgin olacak herhangi bir durum yok. Bunun farkında olun lütfen. O aralık tedirginse 70 - 80 aralığı ne yapsa yeri madem.
-
@ddguy 75 80 arasini etkileyip etkilememek benim amacim olabilir mi sence