2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Siralamam 2149 ankara yazmak kurum simavi icin riskli mi sizce ankara alim az oldugu icin kurum sinavi 90 lara cikar mi sizce
-
@iktisatci ben bu kadar uçmadan beni harcadılarsa seni parçalarlar kardeşim. Hemen ölü taklidi yap.
-
@iktisatci off bıktırdın yazma kardeşim sen yazma ankara!
-
Kurum sınavı risk mi? muhabbetini yapan arkadaşlar şöyle bir durum var. Guy sınavı seçici bir sınav değil. Kpss'den 70alan birisi bunda 90ı bulabilir. Çünkü soru tipi ve tarzı hep aynı. Ve "düşük puanlı" bir çok kişi aylardır sadece bu sınav özelinde çalışıyor. 85 üstü alanlar ise başka sınavlara çalıştığı için geride bile kalabilir tahminimce.
Ayrıca hangi il olursa olsun ekseriyet 80 85 arası kapatmıştır. Dolayısıyla Ankara da Konya da Mardin de 80den aşağı düşmez. Yani bir il 70le diğer il 90la kapatıyo gibi bir durum yok. -
@paretowilfredo hocam buralar toll türedi şu arkadaşlara bi el atsanız
-
@karakalpaklı yaa kimse kimsenin halinden anlamiyo iste agustostan beri calismayi birakmadim ben de ama kurum sinavindan 85 alirim kesin diyemiyorum yani oyle bi lanet ki agustosta biten hukuklar hakkinda su an hivbise hatirlamiyorum ve evet kurum simavi belirleyici degil maalesef bircok yalnis ssoru bile var yani niye anlamiyo bu insanlar 86 aldim diye kurum sinavinda basarili olcam diye bi garanti yok yani o yuzden de korkuyrlorun bi de anjara 155 kisi 90 ustu herkes ankara yazarsa zaten sinava girmeme bile gerek yok
-
@Duesenberry ya ne bana mi diyosun yaa sonucumu nasil atavilirim buraya soyle bana atcam trol mrol yok kardesim herkesin derdi kendine buyuk
-
@iktisatci Arkadaşım 90üstü herkesin Ankara yazma ihtimali olduğunu ve sana gelmeyeceğini düşünüyosan başka bir il yazarsın senin de garanti olur.
-
@karakalpaklı evliyim ve evlendikten sonra atamada es durumu olmuyo sadece becayis oluyo onda da rize yazarsam kim rizeye gitmek istesin
-
5 kisilik ardahan hakkikda ne dusunuyorsunuz yine kimse cesaret edemez mi acaba siirt gumushane kilis gibi
-
@iktisatci Kardeşim benim bak şimdi; senden öncekilerin hepsi Ankara yazmaz zaten. He sen yazabilir gelmez bana diye düşünüyosan Istanbul, Izmir, Konya yaz. Becayiş bulursun mutlaka. Bu ikisi arasında tercihi sen yapacaksın. Ne benim gelir dememle gelir ne de başkasının gelmez demesiyle.
-
Arkadaşlar bu analizim gerçekten iyiniyetli arkadaşlara gelsin. Baştan söyleyeyim bu analiz trolleri bağlamaz. Arkadaşlar öncelikle ve kesinlikle ilk başta puanım çok az istediğim yer gelmez olmaz diye düşünmeyin.Sonuçlar açıklandığında göreceğiz ki 72 71 le kapatan yerler olacak. Şimdi en başta kendinize uygun en az 10kategori oluşturun ve bu kategoride şehirleri olumlu puanlayın.Kategori başlıkları şunlar olabilir: Ben bu şehre kendi şehrimden nasıl giderim,kiralar,aileme yakınlık, evlenirsem eş ve çocuk durumu,ev bulabilir miyim, sadece merkez olan şehirler, hastalandığımda sağlık hizmetleri, şehrin konumu, güvenlik, şehri gerçekten istiyor muyum, günü gerçekten isteyip bu şehirde olur mu, vergi dairesine gelen yöre insanıyla anlaşabilir miyim, önümde zamanım var mıvb. şeklinde daha da arttırılabilir. Bu ve benzeri kategorilerde kendinizi sınayın ve netice 32 ilden geriye en çok puan alan 2-3 yer kalıyor ve bu illerden istediğinizi yazınız.Örn: Afyon da ilçe olan sadece İscehisar var.Şimdi buna göre kısa değerlendirelim. Afyon merkezden 23 km içte küçük bir kasaba. Hazırladığınız sorulara göre değerlendirin. Ben buraya nasıl giderim sağlık koşuları nasıl , aileme yakın mı sosyal bir insansam bana uygun mu vb. diye. Dediğim gibi puanı kendinize dert etmeyin.İllere bakılınca şu gözüküyor ilk kez böyle bir şehir kompozisyonu var. Yani İstanbul İzmir Ankara Bursa Diyarbakır Antalya Konya vb. bunlar ilk kez bir aradalar ve bu kadar büyük ilin olması KPSS puanlarını çok aşağı çekecektir unutmayın. Yazılı sınavı da dert etmeyin hakkıyla şu 40 gün çalışan kişi yüksek alır.
-
@iktisatci Evliysen sayet esin sana uyum sağlayacak başka çaresi yok çünkü dediğin gibi evlilerde sadece becayiş oluyor. Benim de puanım seninki gibi ve evliyim hatta sınav için de eşimden ve 8 aylik bebeğimden ayrı kalmak zorundayım. Eşim öğretmen ve benimki neresi olursa o mecbur tayin isteyip gelecek. Hayırlısıyla bir ise gir de gerisi çözülür inşallah il olayını da o puanla çok kafana takma derim ben.
-
@Fabrizio sakarya benim de takibimde
-
@MerveKDM acaba sıralamanız kaç söyleyebilir misiniz hocam?
-
Herkesin puani kendine yazmayin bence puanlarinizi cunku sizin puaninizin yuksek olmasinin bize faydasi yok insallah herkes niyetine göre odullendirilir.
-
@adam-simith ben de 10 kişilik Adıyaman ı merak ediyorum .önceki yıllarda kaçla kapattı acaba ?
-
afyon iscehisar nasıl bi yer arkadaşlar
-
Bu ileti silindi! -