2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@iktisatci sabahtan beri burda ağlıyorsun 86 yla ankara yazamam gelmez yok kurum yüksek kapatr cart curt. Kafana silah mı dayıyolar yazma bu kadar korkuyorsan ya! Konya yaz hergün hızlı trenle gider gelirsin ankaraya. Allahım sen şunların yaptıklarını karşılksız bırakma...
-
@guydaguy tebrik ederim. Mükemmel bir kafaya ulaşmışsın. Ben kandırıyormuşum. Kimi neden kandirayım onu anlamadım ama olsun.
-
@Duesenberry beddua donup seni bulmasin dikkat et halden anlamadigin icin konya dusuk mu kapatcak fikir almaya calisiyo burda herkes zaten
-
@Antimülakat @paretowilfredo terbiyesizlik ve insanları kandırmaya çalışmalar başlamış hocam. Bence el atmanızın vakti geldi.
-
Hangi illerde torpil daha az etkili olur ?
-
Öyle sorular var ki millet 27. Dereceden 82 bilinmeyenli denklem çözüyor.
-
Arkadaslar imece yada adem kılıcı konu konu dersler bittikcemi cozuyorsunuz yada en son da çalışma bittikten sonra mi cozmeyi planlıyorsunuz ?
-
@ParadoX kardesim yaa sen insansin Allah yardimcin olsun insallah esimin bana uymasi imkansiz gibi ya ben trabzondayim rize yazsam becayisle trabzondan kimse rizeye gitmek istemeyebilir ama ankara olsa belki birini bulurum trabzondan ankaraya gelmek isticek ama ankara daa cok korkunc geliyo 155 kisi
-
82-83 yukarısı hiç boşuna tedirgin olmasın. 85 puanım var imajı verenler tedirgin olsun tabi ki.
-
@luck arkadasim puani yazmadan nasil fikir alayim o zaman burasi niye var yani puanimi yazinca noluryo bu insanlara ben anlamadim yaa yani ben puanim yuksek diyince sence mutlu mu oluyorum su durumda
-
@iktisatci sen bu korkaklıkla bu cesaretslikle bi şey yapamazsın. Benim puanım 78 maddii sıkıntı o bu hepsi var ama senin kadar korkak değilim çok şükür ki.. Burda cevap istedğin insanlarda senden fazla bişey bilmiyor artık bi son ver istersen. Gerçek olduğuna da inanmıyorum tamamen forumdaki insanları manüpile etmeye gelmişsin , ama kimsenin ahı kimsede kalmaz.
-
@karakalpaklı doğru teşhis
-
Arkadaşlar lütfen biraz daha sakin ve anlayışlı olalım. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bu aşamada kalp kırmaya, demoralize olmaya veya etmeye lüzum yok.
-
@Duesenberry seviyeni belli ettin kiskanclik hastaliktir Allah yardimcin olsun
-
Ankarada yasayan arkdslar bir sey sorcam. Ankarada aksamlari kurum sinavi kurslari olan dershaneler var mi. yani böyle bir uygulama var mi.
-
@vmy Hocam net bir bilgim yok. Fakat herhangi bir şey öğrenirsem hemen yazacağım.
-
BU YORUM UYARI YAPILMASI VE İLETİŞİM KURULMASINA RAĞMEN TARTIŞMAYI DEVAM ETTİRİCİ NİTELİKTE OLDUĞU İÇİN KALDIRILMIŞTIR!
-
@Phoenix minnettar olurum hocam
-
Her gelen Ankara diyor.Asil niyetlerini bilemeyiz ama buradaki üç beş kişi vazgecirerek kendinizin sıralamaya girceginizi saniyorsaniz yanılırsınız.Bence tehlike canı İstanbul için çalıyor.Hep beraber göreceğiz ki alım sayısı az olan iller düşük puanlari görecektir.
-
@vmy mutlaka vardır