@Klay-Thompson ne kadar yanlış bir düşünce. Benim bildiğim @Hipokrat Konya adayı ve bende bir Konya adayıyım. Buna rağmen canı gönülden sürekli tekrar et eksiklerin üzerine yoğunlaş derim. Ve belki bir kişinin bile bu şekilde halledersin demesi sıkıntıda olan arkadaşımıza moral olabilir. Az zaman kalmış bu saatten sonra kimsenin sıkıntısı kimseyi etkilemez. Herkes pür dikkat derse yoğunlaşmış durumda.
MerveKDM tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Ne kadar heyecanlı süreçlermiş..ilk ve tek kalbimden geçen Konya'ya başvurdum. Inşallah emeklerimizin karşılığını alırız arkadaşlar.
-
@Klay-Thompson Yapamıyorsan yapamıyorsundur gibi ifade etmektense bu şekilde bir açıklama daha mantıklı oldu. O zaman bende şu şekilde bir düzeltme yapayım sınavımıza az kaldı olumsuz gördüğün seni etkileyeceğini düşündüğün yorumları direk atla nacizane tavsiyem. Ben inan ki öyle yapıyorum. Bu zorlu süreçte Allahım emek verenlerin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
-
@Hipokrat inşallah yazılıda sözlüde karşılaşırız hakkımızda hayırlı olur
-
Arkadaşlar bana da işletme iktisatı ve tuğrul hocanın imecesini mail yollar mısınız? Bende de Adem kılıç var. Gerçekten çok sevinir ve dua ederim
-
@kaptanbarbarossa ben yaptım. Geri al yapıyorsunuz başvurunuz iptal edilecektir uyarısı veriyor. Sonra evet diyorsunuz. Eski yapılan başvuru bilgileri silinmiyor düzeltmek istediğiniz yeri düzeltin tekrar taslak olarak kaydet ve başvuru yap diyorsunuz.
-
Bir 10.12.2005 sınavını çözmüşüm akıllara zarar yeminle hayattan soğudum
-
@James-Buchanan ya gerçekten öyle bir bakıyorum aaa bunu mu sormuşlar derken sonra bu hangi ders diye sorgularken buluyorum kendimi
-
@boreas tabi olaya iyi tarafından bakmak lazım
sana bu yolda başarılar dilerim.
-
@sssld cevap D. 2017 imece de b demiş. Panik yok Allah büyük çalıştık başaracağız. Hatta bu çalışma ile hepimiz mülakata kalacağız gibi
MerveKDM tarafından gönderilen son iletiler
-
@rayid çok çok teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar eğitim fakültesinde girecek var mı? Şimdi ben arabayla geleceğim ömrümde Ankara'ya gitmedim birde yollar kapalı olacak dendi. Erkenden gideceğim iyice panik yaptım. Yollar kapalı olmaz değil mi?
-
@sssld cevap D. 2017 imece de b demiş. Panik yok Allah büyük çalıştık başaracağız. Hatta bu çalışma ile hepimiz mülakata kalacağız gibi
-
@hobbes aaa bendeki imece de b diyor hatta şimdi yine baktım
demek ki gerçekten doğru biliyorum sevindim.
-
2003/7. soru cevaba b demiş. D olacak cevap adem kılıçtada d diyor. Benim bildiğim de d olacak. Aynı anda ters politika uygulanması gerek.
-
@guyguy evet yanlış stagflasyon cevabı.
-
@gizem7 Aminnn İnşallah. O bende de oluyor stresin yanında artık yorulduk. Ilk çözdüklerim gibi sorulara bakarken heyecan istek yok ondan yanlışlarımız bazen artabiliyor. Ama gerçekten artık bitsin bıraktım gün saymayı saat sayar oldum.
-
@Klay-Thompson Yapamıyorsan yapamıyorsundur gibi ifade etmektense bu şekilde bir açıklama daha mantıklı oldu. O zaman bende şu şekilde bir düzeltme yapayım sınavımıza az kaldı olumsuz gördüğün seni etkileyeceğini düşündüğün yorumları direk atla nacizane tavsiyem. Ben inan ki öyle yapıyorum. Bu zorlu süreçte Allahım emek verenlerin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
-
@Klay-Thompson ne kadar yanlış bir düşünce. Benim bildiğim @Hipokrat Konya adayı ve bende bir Konya adayıyım. Buna rağmen canı gönülden sürekli tekrar et eksiklerin üzerine yoğunlaş derim. Ve belki bir kişinin bile bu şekilde halledersin demesi sıkıntıda olan arkadaşımıza moral olabilir. Az zaman kalmış bu saatten sonra kimsenin sıkıntısı kimseyi etkilemez. Herkes pür dikkat derse yoğunlaşmış durumda.
-
@boreas tabi olaya iyi tarafından bakmak lazım
sana bu yolda başarılar dilerim.